Силна буря на Халкидики, има наводнени пътища (ВИДЕО)

Балкани

Силна буря на Халкидики, има наводнени пътища (ВИДЕО)

20897
преди 4 часа
Силна буря на Халкидики, има наводнени пътища (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Силна буря връхлетя Халкидическия полуостров в Гърция. На места има наводнени пътища. Продължава да вали дъжд над голяма част от страната, съобщи БНР.

препоръчано

По информация на гръцката пътна полиция е затворен пътя Неа Муданя – Каликратиа заради наводнение. Наводнени участъци има на първия и втория ръкав на Халкидики. Пътува се по обходни маршрути през Полигирос.

В района има наводнени приземни етажи на хотели и къщи. Част от заведенията са затворени.

Хотелиерите съобщават,че поради лошото време туристите напускат по-рано, а масово се анулират резервации за следващата седмица.

Днес продължава да вали в част от Северна Гърция, Евия и Пелопонес, където се очакват през деня да паднат и градушки.

За туристите, които остават на почивка, властите издадоха предупреждение да се избягва влизане в морето, докато не премине бурята.

Островите в Егейско море не са засегнати от дъждовете. Фериботите се движат по разписание.

Засилен е трафикът на заминаващи през граничните пунктове с България, информират от полицията. Облачно с превалявания ще остане времето до сряда по прогнози на синоптиците.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК