Силно земетресение разлюля Мексико

Америка

Силно земетресение разлюля Мексико

6778
преди 4 часа
Силно земетресение разлюля Мексико
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Земетресение с магнитуд от 5,8 по скалата на Рихтер е регистрирано край бреговете на Мексико в 08:46 часа местно време (17:46 часа българско време), показва справка на официалната интернет страница на Европейския средиземноморски сеизмологичен център (EMSC).

препоръчано

Епицентърът на труса е бил на 115 километра югозападно от град Тапачула с население от над 200 000 души и на 83 километра югозападно от Брисас Бара де Сухиате. Дълбочината му е била на 10 километра.

Към настоящия момент не се привеждат допълнителни подробности, включително за пострадали, щети или опасност от образуване на цунами.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК