Симона Пейчева влезе в отбора на БНТ - ето какво ще работи на "Сан Стефано" 29...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Симона Пейчева влезе в отбора на БНТ - ето какво ще работи на "Сан Стефано" 29...

30114
на 28.10.2020
Симона Пейчева влезе в отбора на БНТ - ето какво ще работи на Сан Стефано 29...
Автор:   ПИК

Симона Пейчева се завръща на екран като водеща на най-новото предаване в ефира на БНТ 2 "Неделни нюанси", което ще се излъчи на 1 ноември 2020 г. от 12:30 ч, съобщиха от обществената медия.

препоръчано

"Свикнала съм да бъда пред публика и да показвам какво мога. По това си приличат спортната ми кариера и работата ми на малкия екран. Обичам телевизията, защото тя ми дава възможност да разкажа всички красиви и интересни истории, към които любознателността ми ме води. Има толкова много интересни хора, чиято работа обогатява обществото ни - ще ги видите в ефира на БНТ 2 в "Неделни нюанси", анонсира предаването си Пейчева.

Екипът й дава заявка, че ще има по нещо интересно за всеки. Ще срещат зрителите с познати и любими лица от сферата на музиката, киното, театъра, спорта, модата и шоубизнеса. Ще разказват и личните истории на непознати хора с големи сърца. Запазено място в предаването имат и водещи здравни специалисти, консултанти по хранене и персонални треньори, които ще дават ценни съвети и препоръки.

Туристическите дестинации по света и у нас също са в списъка с материалите, които зрителите ще видят.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това