Синдикалисти от ВиК излизат на протест срещу политически назначения

ЧАС ПИК

Синдикалисти от ВиК излизат на протест срещу политически назначения

4211
на 23.07.2013
Синдикалисти от ВиК излизат на протест срещу политически назначения
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Митинг-протест пред Министерство на регионалното развитие (МРР) под надслов: „Не, на политическите назначения” организират организират синдикатите във "ВиК"-Варна. Това съобщиха от КНСБ. 

препоръчано

Подготвяната смяна на управителя на дружеството създава напрежение в колектива. Работещите застават зад сегашното ръководство на дружеството и провежданата от него управленска политика и са готови с всички законни средства да се противопоставят на тази политическа смяна.
Междувременно от 14.00 ч. в сградата на министерството ще се проведе общо събрание на дружеството. Вече са пратени сигнали до министър-председателя Пламен Орешарски, министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева, до областния управител на Варна Иван Великов, както и до кметовете на общините в областта.

Митинг-протестът ще се проведе от 13.00 часа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК