"Сините" почетоха паметта на Васил Левски и отбелязаха 142 години от смъртта му (снимки)

ЧАС ПИК

"Сините" почетоха паметта на Васил Левски и отбелязаха 142 години от смъртта му (снимки)

12433
на 19.02.2015
Сините почетоха паметта на Васил Левски и отбелязаха 142 години от смъртта му (снимки)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Футболният Левски, начело с ръководството на клуба, почете паметта на Апостола на свободата Васил Левски, като положи венец и цветя на паметника му в София. Така бе отбелязана и 142-та годишнина от неговото обесване.

препоръчано

Футболистите пристигнаха с клубния автобус и изчакаха и собственика Тодор Батков за да се наредят заедно на дългата опашка от желаещи да почетат паметта на Васил Левски. Ръководството в лицето на Тодор Батков, Георги Иванов и Константин Баждеков поднесоха първи цветя, а след тях футболистите бяха предвождани от капитана Владимир Гаджев и Божидар Краев, които поднесоха венец от името на клуба.

Футболистите, сред които и всички чужденци, поднесоха по цвете и се преклониха пред паметта на Апостола. След като играчите се оттеглиха от паметника, венци и цветя поднесоха и организираните привърженици на „синия” клуб.









Източник: gong.bg

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК