Синоптици от БАН алармираха: Очаква ни мрачен, хладен и дъждовен петък!

ЧАС ПИК

Синоптици от БАН алармираха: Очаква ни мрачен, хладен и дъждовен петък!

5278
на 15.10.2015
Синоптици от БАН алармираха: Очаква ни мрачен, хладен и дъждовен петък!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През следващото денонощие над страната ще има предимно значителна облачност, но само на отделни места ще превали слабо.

препоръчано

В последния работен ден от седмицата, в следобедните часове по-значителни разкъсвания и намаления на облачността ще има над Централна Северна и Югозападна България, където и температурите ще са най-високи. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България умерен източен вятър.

Минималните температури ще са между 8 и 13 градуса, а максималните в повечето места - между 15 и 20 градуса. В София температурите ще са около 16 градуса.

В събота на отделни места съвсем слабо ще превали, с по-голяма вероятност в северозападните райони. Вятърът ще остане от изток, слаб. Температурите ще останат без особена промяна – минималните ще са предимно между 7 и 12 градуса, а максималните между 16 и 21 градуса.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК