Синът на Евтим Милошев заби щерката на Любо Нейков

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Синът на Евтим Милошев заби щерката на Любо Нейков

14185
на 07.05.2021
Синът на Евтим Милошев заби щерката на Любо Нейков
Автор:   ПИК

Любо Нейков и Евтим Милошев са партньори в продуцентския бизнес, но току-виж след някоя друга година се сродят официално, тъй като децата им са гаджета.

препоръчано

Това признаха двамата татковци в "Преди обед". Милошев и половинката му - сценаристката Христина Апостолова гостуваха в студиото всяка сутрин от понеделник насам като седмични коментатори, а Нейков се присъедини към компанията им тази сутрин, тъй като от неделя сяда в стола на Любен Дилов-син в "България търси талант". 

"Любо и Петър имаха мъжки разговор. Любо му показа разрешителното си за оръжие и поеприпаси, каза му: "Просто ти казвам, да внимаваш", разказа през смях Христина Апастолова. 

свързани новини

Пепе е с година по-малък от любимата си Анна Нейкова - той е на 9, а тя на 10. Двамата са съученици в един клас. 

"Както се казва - сго-дих-ме се", коментира и с усмивка Милошев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това