Синът на Милен Цветков вече е онлайн новинар (СНИМКА)

ГОРЕЩО

Синът на Милен Цветков вече е онлайн новинар (СНИМКА)

8737
на 07.05.2021
Синът на Милен Цветков вече е онлайн новинар (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Синът на Милен Цветков бавно, но славно върви по стъпките на баща си, видя ПИК. Вече няколко месеца Боян има свой влог "Питай ме", в който му партнира Лудия репортер Даниел Петканов. 

препоръчано

Талантливият малчуган презентира и своята онлайн телевизия - Бобо TV. Ето какво избра да вклучи в новинарската си емисия на 5 май, в навечерието на Гергьовден:

"Здравейте, уважаеми зрители! Вие сте с новините на Бобо TV. Днес се проведе генерална репетиция за Гергьовден. В небето над централна София прелетяха много изстребители и хеликоптери. Междувременно във Флорида гониха алигатор в къща... В двора на една къща. А най-интересното, завършваме с него - в Япония изобретиха аквариум-чанта, в които да си разхождат домашните рибки. Остането с програмата на Бобо TV".

По всичко личи, че Боян вече тренира за водещ на новините по телевизията, когато порасне достатъчно. Самият той е признавал, че емисиите с вести от цял свят са му доста по-интересни, отколкото предаванията за неговата възраст. 

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това