Синът на Милен Цветков закова Цитиридис и Лудия репортер: Вие сте много ку-ку

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Синът на Милен Цветков закова Цитиридис и Лудия репортер: Вие сте много ку-ку

213775
на 15.10.2020
Синът на Милен Цветков закова Цитиридис и Лудия репортер: Вие сте много ку-ку
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

8-годишният син на Милен Цветков, Боян, гостува за пръв път в телевизионно студио. Заедно с ученика на баща му Даниел Петканов участваха в шоуто на Николаос Цитиридис, за да говорят за "Питай ме" - влоговете, които снимат за канала на Лудия репортер в "ЮТюб". 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Цветков-младши внесе ведро настроение в студиото. Още със сядането си на диванчето, Бобо се подмаза на водещия: "Какви са тези книги тук? Явно, че много четеш и затова правиш предаванията хубави". Цитиридис обаче му призна под секрет, че не е отварял книгите край бюрото си никога, дори не знае кой ги е избрал и поставил като декор в студиото му.

Малчуганът изобщо не се притесни от четирите камери пред себе си, а Николаос му предрече, че след 20 години ще седне на стола му. 

Петканов разкри с недоумение, че синът на Милен Цветков е само втори клас, а не изпуска новинарските емисии всяка вечер. "Пита ме кога ще се приберем, защото в 7 му започвали новините", "замига на парцали" Лудия репортер. 

С домакина Цитиридис се опитаха да убедят най-малкия влогър у нас да не се заминава с глупости, но той ги закова: "Вие сте много ку-ку!".

А на въпроса на Николаос дали има фенки в училище, Боян Цветков отговори: "Горе-долу.... Когато на госпожата й кажа "Горе-долу", тя ми отговаря: Ако беше асансьор, щях да ти кажа Браво!".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК