Синът на Милен Цветков разтърси Мрежата за годишнината от смъртта на баща си (СНИМКА)

Акценти

Синът на Милен Цветков разтърси Мрежата за годишнината от смъртта на баща си (СНИМКА)

41965
на 19.04.2021
Синът на Милен Цветков разтърси Мрежата за годишнината от смъртта на баща си (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Боян, синът на трагично загиналия точно преди една година журналист Милен Цветков, почете баща си по специален начин в Мрежата. Малчуганът, който тръгна по стъпките на татко си, публикува колаж, на която е заел същата поза като Милен на една от най-известните му снимки в онлайн пространството, видя ПИК.

препоръчано

Кадърът на Цветков е от нюзрума на Нова телевизия, преди медията да свали предаването му "Часът на Милен Цветков" през август 2018 г. Наследникът на журналиста пресъздаде стойката на баща си, макар и в домашни условия. А подтекстът в колажа подсказва, че малкият Цветков е твърдо решен да крачи достойно по пътя на баща си и също като него се очертава като борбен, упорит, нестандартен и смел човек.

"Едно сърце", гласи краткото описание към колажа на баща и син, които на днешния 19 април се разделиха по вина на дрогирания Кристиан Николов. Синът на шефката на "Винпром Карнобат" Десислава Николова отне живота на Цветков в катастрофа на кръстовището пред мол Парадайз навръх Великден. 

След загубата на баща си, Боян Цветков нагази в медийното и виртуалното пространство. С подкрепата на ученика на Милен - Даниел Петканов, хлапакът започна своя влог "Питай ме", в който взима отношение по всевъзможни теми, които по принцип би трябвало да касаят предимно възрастните. Закърмен от ранно детство с телевизията, всеки Божи ден наследникът на Цветков се осведомява от новините за случващото се по света и у нас и дори ги намира за по-интересни, отколкото предаванията, насочени за децата на неговата възраст.  

В началото на годината, след като с майка си Ивета посрещнаха за пръв път Рождество без Милен, в памет на баща си 8-годишният Боян засади в Борисовата градина Коледното дръвче, което няколко седмици красеше дома им.

"За да имам винаги елха, която да украсявам и да могат всички да й се радват. В нашия дом винаги е имало голямо Коледно дръвче. Тате създаде тази традиция, която ние с мама ще продължим!", каза тогава достойният наследник на журналиста.

В събота семейството му и най-близките му приятели се събраха в столичния храм "Свети Седмочисленици", за да почетат паметта му.

Сподели:
Бомба x
Под какви заболявания се “маскира” депресията Под какви заболявания се “маскира” депресията
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 303
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това