Синът на Пригожин връща „Вагнер“ в Украйна

Европа

Синът на Пригожин връща „Вагнер“ в Украйна

18945
на 02.10.2023
Синът на Пригожин връща „Вагнер“ в Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Синът на покойния руски олигарх Евгений Пригожин - Павел Пригожин направи много важно изявление, в което обяви, че ще върне бойците от ЧВК „Вагнер“ в зоната на специалната военна операция, съобщава официалното издание на военната компания в Телеграм.

препоръчано

„Поех командването на ЧВК „Вагнер“ и много скоро бойците ни ще се върнат в зоната на СВО и ще продължат да унищожават нацистите! Няма кой освен мен да продължи делото на баща ми. Няма повече време за тъга и мъка, но виновните за смъртта на баща ми ще бъдат наказани! В моя канал публикувах всички аргументирани доказателства. Заповядайте, имам какво да ви покажа...", написа Павел Пригожин в своя телеграм канал – T.me/prigozhin.

Засега Антон Елизаров, който бе посочен след смъртта на Евгений Пригожин за негов наследник в ЧВК „Вагнер“ се въздържа от коментар. Вероятно е решил да отстъпи лидерската си позиция на Павел Пригожин.

Настоящият ръководител на вчастната военна компания обаче публикува в своя телеграм канал видеоклип с последното изявление на бившия съветник на президента Володимир Зеленски – Алексей Арестович, в което говори за възраждане на СССР. 

„Ако Русия и Украйна се обединят, ще управляваме целият свят“, заяви бившият съветник на Зеленски, а Елизаров го нарече гад, който много бързо се е завъртял на 180 градуса и коментира, че на такива същества не бива да се вярва. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК