"СИНЯ" БОМБА: Ключов човек на "Герена" с разтърсващи разкрития...

Футбол

"СИНЯ" БОМБА: Ключов човек на "Герена" с разтърсващи разкрития...

149128
на 19.02.2020
СИНЯ БОМБА: Ключов човек на Герена с разтърсващи разкрития...
Автор:   ПИК

Изпълнителният директор на гранда Левски - Павел Колев, говори относно горещи теми свързани със "синия" футболен клуб. Ето част от най-любопитните фрази, които сподели Колев:

"Заплатата, която обяви Венци Стефанов, че аз получавам в Левски не отговаря на истината. Тя е три пъти по-малка, даже и повече".

"През месец януари се отказах писмено от моето възнаграждение", заяви Колев, като той акцентира, че предвид настоящата ситуация в гранда, не смята това свое действие за някакво геройство.

Павел Колев, каза, че с него са се свързали част от бившите собственици на клуба и съответно са дарили пари.

"Александър Ангелов дари на клуба безвъзмездно малко над 140 хиляди лева".

препоръчано

Сред хората, подпомогнали финансово Левски са и други бивши собственици на гранда - Тодор Батков, Иво Тонев и Николай Иванов.

"Всички се обединиха в името на Левски и дариха пари", казва Колев.

Павел Колев заявява, че той далеч не е единственият в Левски, който се отказва от финансови средства в името на клуба. И допълва, че в момента сумите, които идват в гранда от действията на "сините" фенове са ключови.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това