Син на бургаски полицай се нуждае от помощ в битката с коварна болест

Региони

Син на бургаски полицай се нуждае от помощ в битката с коварна болест

17913
на 12.06.2019
Син на бургаски полицай се нуждае от помощ в битката с коварна болест
Автор:   ПИК

Запознайте се с Иван Красимиров Иванов. Той е на 18 години и син на Красимир Иванов – старши полицай в сектор Охранителна полиция към Четвърто РУ-Бургас, ОДМВР-Бургас.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Иван е роден с рядкото заболяване „муковисцидоза“, което засяга белите дробове и панкреаса. Изисква ежедневни инхалации с муколитици, дренажи, антибиотично лечение, висококалорична храна и хранителни добавки.

От година насам състоянието му се е влошило и вече е включен в листа с чакащи за белодробна трансплантация. Междувременно се налага да му бъде провеждана терапия със скъпоструващи антибиотици. Белодробната трансплантация на Иван се покрива от държавата, но за да се облекчи състоянието му до нейното настъпване, той се нуждае от скъпоструваща поддържаща терапия. Тя включва мощни антибиотици, специализирани витамини и добавки, муколитици, специална калорична храна, както и различни консумативи. Ежемесечните разходи за тази терапия възлизат на около 2000 лева.

ОДМВР-Бургас се присъединява към кампанията на Иван и семейството му, която включва и събиране на средства за транспортни разходи и болничен престой в чужбина. Към акцията са се присъединили и всички регионални дирекции на полицията, както и СДВР.

Публикуваме банковата сметка и Ви благодарим за подкрепата и помощта, ако решите да се включите и Вие!

Банка ДСК
IBAN BG75STSA93000024059687
BIC STSABGSF

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 148
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК