Сираков: Повече никога няма да стъпя на "Герена", това е срам и позор за "Левски"

Футбол

Сираков: Повече никога няма да стъпя на "Герена", това е срам и позор за "Левски"

15167
на 08.10.2013
Сираков: Повече никога няма да стъпя на Герена, това е срам и позор за Левски
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Спортният директор на Левски Наско Сираков обяви, че напуска сам поста си и се зарече повече да не стъпи на стадион "Георги Аспарухов".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Той взе решението си след случилото се на представянето на Ивайло Петев като треньор на "сините", когато специалистът бе съблечен от ултраси и отпратен с освирквания от тях.

"Първо искам да кажа, че Наско Сираков не е освободен или да си подава оставката, той си тръгва от Левски. Кракът ми няма да стъпи повече тук. Това не е моят Левски и това не е нашата публика. Това е срам и позор а името на Апостола. Дал съм 80% от живота си на този клуб и много съм получил от него. Имам участие в 12 титли в историята на клуба. Но в момента не мога да работя в такава обстановка", заяви Сираков.

"Не се чувствам лично обиден, по простата причина, че тези момчета не са ме обиждали лично по никакъв начин. Но това е срам и позор за институцията Левски. Тези момчета, не съм сигурен, че разбират какво са направили, но те нанесоха жестока обида по институцията Левски", допълни още специалистът. "За мен бе най-тежкият ден. Освободих приятел. Един абсолютен европеец, с абсолютно европейско поведение, който не вирее на нашите среди. Това, че поканих Славиша тук бе може би най-голямата ми грешка, след тази, че се завърнах при такива условия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК