Сирийската армия и "Хисбула" са влезли в Забадани

СВЕТЪТ ДНЕС

Сирийската армия и "Хисбула" са влезли в Забадани

6786
на 05.07.2015
Сирийската армия и Хисбула са влезли в Забадани
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сирийската армия и бойци на ливанската „Хисбула“ са влезли в контролирания от бунтовници град Забадани, предава шиитската телевизия Al Manar, цитирана от агенция "Фокус".

По данни на телевизията, сирийската армия и ливанските шиитски бойци са влезли в квартала Джамаят в западната част на обсадения град.

Забадани се намира на около 45 км северозападно от сирийската столица Дамаск. Сраженията за стратегически важната позиция, която лежи на международна магистрала, свързваща Сирия и Ливан, се водят втори ден.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК