Сироп за кашлица пратил Алена в кома

Гост

Сироп за кашлица пратил Алена в кома

91487
на 31.01.2016
Сироп за кашлица пратил Алена в кома
Автор:   ПИК

Астроложката спи само по 3 часа, за да сколаса с работата

Вчера известната астроложка Светлана Тилкова-Алена отпразнува своя 61-ви рожден ден. Но вместо да поеме на дежурната си приключенска екскурзия по повод празника, тя си беше в България. „Не може да вдигне глава от работа“, издадоха нейните близки.

Дали заради шегите на ретроградния Меркурий, но представителката на свободолюбивата зодия Водолей се е видяла в чудо от месец насам. Спи по три часа на денонощие, за да сколаса с поръчките за хороскопи. „Добре че есента успяхме да си вземем 15 дни, та обиколихме Франция, Италия, Швейцария, Монако, Германия и Австрия“, довери съпругът й Андрей Тилков.

Не е тайна, че Алена често предприема и друг вид воаяжи – т. нар. астрални пътешествия към невидимото. В началото на 90-те години душата на бившата преподавателка и екскурзоводка поела към оня свят. Предисторията реди, че синът й настинал доста сериозно. Бащата на Алена, известният гръден хирург Тодор Арсов, донесъл направо от болницата много силен американски сироп. Гадателката бързо взела да го опита, все пак една майка трябва да знае какво дава на болното си дете. Надигнала шишето и отпила, без да чете инструкциите. А в тях пишело, че наглед безобидното сиропче с мирис на ягода е много концентрирано и трябва да се разрежда 1:200. В този момент Алена изпаднала в кома. След цели 24 часа дошла в съзнание. Тогава сензитивната дама разказала, че в един миг отлетяла от Земята и попаднала на красиво и спокойно място, от което не искала да се връща. Но й се наложило.
 
 
Криеница


 
„Киеш се, а? Защо се киеш, чичко?". Това дяволито повтаряла 2-годишната Светланка на фотографа, стоящ зад черното покривало на стария апарат. Историята разказвала майката Цветана Арсова, дългогодишен преподавател по акушерство.
 
  
Немската гимназия

препоръчано

....

 

Целият материал, както и други интересни може да прочетете в Retro.bg

Сподели:
Бомба x
Ето по какви мръсни игрички в секса си падат мъжете и жените Ето по какви мръсни игрички в секса си падат мъжете и жените
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това