СКАНДАЛНА ВЕРСИЯ: Ценко Чоков шарил 50 бона, за да го изкарат много болен

Темида

СКАНДАЛНА ВЕРСИЯ: Ценко Чоков шарил 50 бона, за да го изкарат много болен

56314
на 23.12.2018
СКАНДАЛНА ВЕРСИЯ: Ценко Чоков шарил 50 бона, за да го изкарат много болен
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалният бивш кмет на село Галиче Ценко Чоков е броил 50 хил. лева рушват на корумпирани лекари, за да го измъкнат от затвора с фалшива медицинска диагноза за куп заболявания. Това коментират пред седмичник столични криминалисти след гръмналия скандал с феодала на размирното врачанско село.

препоръчано

В началото на седмицата гологлавият здравеняк бе заснет да пирува в цветущо здраве и настроение в тузарски ресторант в столичния кв. „Драгалевци“, мака само преди 3 месеца да напусна пандиза след лекарска констатация, че страда от диабет, няколко язви и дискова херния.

Тогава от Специализирания наказателен съд пуснаха Ценко Чоков да се лекува, който малко по-рано бе осъден на 4 години и половина затвор за рекет, като съдиите приеха за меродавни доводите на адвокатите на кмета мутра, че в затвора клиентът им може да умре от липса на медицински грижи. За решението на съда повлия и циркът, който Чоков спретна в залата – той се появяваше на заседания, легнал на носилка и стоварван пред съда с линейка.

Още когато Ценко Чоков бе пуснат под домашен арест, за да се лекува, жителите на с. Галиче алармираха, че той е съумял да подкупи доктори с 50 хил. лева, които да изготвят фалшива медицинска експертиза.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК