Скандалният Котев от Сандански с частния водопровод напуска ГЕРБ

Региони

Скандалният Котев от Сандански с частния водопровод напуска ГЕРБ

99026
на 04.11.2019
Скандалният Котев от Сандански с частния водопровод напуска ГЕРБ
Автор:   ПИК

Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напуска постовете, които заема в ГЕРБ, както и подава оставка като общински съветник, става ясно след изявление на личната му страница във Фейсбук. Котев се прочу с частен водопровод с минерална вода директно до хотела на семейството му и който беше герой на цяла поредица разследвания за връзките си с бившия заместник-министър на транспорта Александър Манолов, с който газиха безпардонно законите.

препоръчано

Кирил Котев пуска дълго обръщение към своите приятели в социалната мрежа, в което наред с новината, че се оттегля от ръководните постове в ГЕРБ, се хвали, че си тръгва с високо вдигната глава и много свършена работа в Сандански. Естествено не обелва и дума за незаконния водопровод и съмнителните му връзки с цигански барони.

"След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава.

Постигнахме много. Сандански наистина пое по нов път. Само за 4 години се направиха неща, за които мечтаехме от десетилетия. Детски градини, училища, нова спортна зала, знакови ремонти и инфраструктурни подобрения. Имаме одобрени десетки проекти с осигурено финансиране, които просто трябва да бъдат завършени. Няма нищо, за което да съжалявам, оставям една подредена и работеща община.

Благодаря за енергията и себеотрицанието на екипа ми – на всички хора, с които работихме в Община Сандански. На всичките ми заместник-кметове, на всеки един експерт. Всички успехи постигнахме заедно и са резултат на общия ни труд.

Специални благодарности и към младите хора, които бяха част от тази кампания. Които не спяха и горяха всеки ден в нея. Вие бяхте сърцето и душата на нашия екип и дори само заради Вас всичко си е струвало. Защото показахме, че младите могат не само да са движеща сила на промяната в Сандански, но и нейно лице.

Благодаря на всеки от Вас, който не се огъна и работи да продължим този път, по който заедно поехме. Равносметката днес е ясна – това се оказа недостатъчно.

Показахме, че в политиката може да си почтен, скромен и да не отвръщаш на агресията. Дори, когато тя се опитва да задуши всичко. Че не са нужни много думи, а работа. Вярвам, че това е единственият верен път и времето ще го покаже.

В личен план бих искал да благодаря на семейството си – за подкрепата и силата. Ние оставаме тук в Сандански, защото няма по-хубаво място на света, на което да искаме да живеем. Получих ценни уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение – напускам постовете, които заемам в ПП ГЕРБ и ще депозирам своята оставка като общински съветник. Това е лично решение, без емоция.

От утре ще продължим да се срещаме и аз ще гледам в очите всеки един от Вас. Ще продължа и да се боря за Сандански, макар и с други средства. Защото това е кауза. Можеш да съжаляваш само, ако не си опитал!", написа аверът на Александър Манолов и доверен човек на Цветан Цветанов.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 191
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това