СКАНДАЛНИ ЧАТОВЕ ОТ ТЕЛЕФОНА НА НОТАРИУСА! Вижте как дъщеря му Мария Божанова склонявала жени да продават телата си (ФАКСИМИЛЕТА)

Акценти

СКАНДАЛНИ ЧАТОВЕ ОТ ТЕЛЕФОНА НА НОТАРИУСА! Вижте как дъщеря му Мария Божанова склонявала жени да продават телата си (ФАКСИМИЛЕТА)

80458
преди 5 часа
СКАНДАЛНИ ЧАТОВЕ ОТ ТЕЛЕФОНА НА НОТАРИУСА! Вижте как дъщеря му Мария Божанова склонявала жени да продават телата си (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Случаят стигна и до парламента

препоръчано

Борбата за наследството на съдебния лобист Мартин Божанов застигна и дъщеря му Мария. Името й стана част от сигнал, който през август т .г. беше депозиран в Народното събрание, по-специално в нарочно създадената комисия, разследваща дейността на Нотариуса и Пепи Еврото. В него се разказва как той е оказвал натиск над полицаи и прокурори да смачкат досъдебно производство за сутеньорство срещу дъщеря му.

Авторите на писмото се позовават на прокурорска преписка номер 20116/22, според която през 2022 г., когато Нотариуса все още е жив и вършее в съда и прокуратурата, ГДБОП хваща дъщеря му и още две момичета - Любомира Михайлова и Леорета Авни Ашани-Трайковска, почти на калъп с клиенти. До реализацията се стига след жалба на други млади дами, принуждавани да продават телата си на богати мъже от Мария Божанова и дружките й. Като истински професионалистки, госпожиците се подвизавали с “артистични” псевдоними. Мария ползвала никнейм “Мия”, а колежката й ходела по адреси като “Божидара”, твърдят подателите на сигнала.

В потвърждение на казаното, сега излизат скандални чатове, от които е видно как невръстното момиче с учудваща вещина уговаря свои посестрими да дойдат на “парти”, където да забавляват заможни господа. Ето и факсимиле от чатовете, изтекли от телефона на Мария Божанова:

- Вземи 1-2-3 приятелки да отбележим празника. Подаръци ще има за всички от сърце…
- Колко момичета Ви трябват?
- 2-3, но ми се иска и ти да дойдеш…
- За цяла нощ ли?
- Да. Снимки и колко голям подарък искат…
- За Ивана 1,6 за цяла вечер, страшна купонджийка, от нашите е. И тя и тази другата…
- Не е ли много? Не за парите, а за принципа?…

Според разпространителите на деликатната кореспонденция е твърде възможно съвсем скоро да лъснат имена на ключови магистрати и топ полицаи, поръчвали сладости от щерката на Нотариуса, докато татко й по същото време е разнасял куфарчета с кеш в кабинетите им. Както се казва - единият раздава, другият усвоява, а авоарите остават в семейството, не сдържаха иронията си запознати с мръсните тайни на съдебния лобист и палавата му наследница.

Научавайки за проблемите на дъщеря си с правосъдието, Мартин Божанов решил, макар и с огромно закъснение, да влезе в ролята си на родител, измъквайки малката година преди разстрела си от хватката на Софийска градска прокуратура. Дали срещу тлъст рушвет, или в типичния си стил - чрез заплахи и изнудване на прокурори, от ръководител на ОПГ Мария става свидетел и то защитен, ангажирайки се да пропее срещу съдружничките си – сутеньорки.

Делото се очаквало да влезе в съда до края на тази година, но г-ца Божанова нямало да седне на подсъдимата скамейка, т.к. вездесъщият й татко очевидно я пази все още, макар и от отвъдното.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК