СКАНДАЛНО! Берковица спечели проект за 5,8 млн. лева за ремонт на пътища, кметът забрави някои от селата

Региони

СКАНДАЛНО! Берковица спечели проект за 5,8 млн. лева за ремонт на пътища, кметът забрави някои от селата

8981
на 07.11.2017
СКАНДАЛНО! Берковица спечели проект за 5,8 млн. лева за ремонт на пътища, кметът забрави някои от селата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Проект на община Берковица за ремонт на улици в града и на пътища между селата в общината е одобрен по Програмата за развитие на селските райони и ще бъде финансиран с 5,8 милиона лева, съобщи кметът на Берковица Милчо Доцов.

препоръчано

Управникът от БСП обаче забрави разбитите пътища до някои от селата в региона, които са забравени и от Бога. До Балювица например може да се стигне само с марсоход, такова е положението и с някои други от близките селища. Точно в Балювица са две от най-големите ферми в района - за крави и овце, достъпът до тях обаче е затруднен заради недалновидността на Доцов.

Проектът предвижда основен ремонт на пътя между селата Гаганица, Котеновци и Черешовица, на пътя Берковица-Боровци-Благово, на булевард "Бук" и улица "Котеновско шосе" в Берковица, и на улици в селата Бързия и Слатина. През лятото на тази година община Берковица е подменила водопроводите по улиците, на които предстои основен ремонт и преасфалтиране по проекта.

За последната година община Берковица е инвестирала около 10 милиона лева в подобрение на инфраструктурата. Средствата са от спечелени проекти пред фондовете на ЕС и българското правителство, уточни кметът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК