СКАНДАЛНО! Би Ти Ви лъска имиджа на Иво Прокопиев - олигархът се оправдава безпомощно за обвинението

Животът днес

СКАНДАЛНО! Би Ти Ви лъска имиджа на Иво Прокопиев - олигархът се оправдава безпомощно за обвинението

27804
на 26.10.2018
СКАНДАЛНО! Би Ти Ви лъска имиджа на Иво Прокопиев - олигархът се оправдава безпомощно за обвинението
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Подсъдимият олигарх Иво Прокопиев получи възможност да изчисти опетнения си имидж в националната телевизия Би Ти Ви. Собственикът на "Капитал" измисли удобна теза, че обвиненията за пране на пари са опит за репресия срещу него след публикации в изданията му за корупция в страната.

препоръчано

За новото обвинение срещу олигарха ПИК съобщи преди всички. (ВИЖ "ОЩЕ ПО ТЕМАТА)

Прокопиев се оправда, че не разбира какво точно е обвинението срещу него, но гордо заяви, че мярката му "подписка" не го ограничава да пътува в чужбина.

Водещата на "Лице в лице" Цветанка Ризова удобно му зададе още няколко въпроса, които подсъдимият олигарх използва, за да нападне прокуратурата, но не и да каже какво се случва в предприятията му.

Припомняме, че това не е първият случай, в който Би Ти Ви дава широка гласност на протестърите. Медийни експерти разкриват, че шефът на новинарската емисия на медията Венелин Петков е откровен симпатизант на кръга "Капитал".

Негативно впечатление на зрителите направи и ежедневното отразяване на протеста на няколкото майки пред Министерски съвет. Новината е водеща във всяка емисия на телевизията, а репортери се включват на живо, за да покажат как 100-150 души затварят столичния булевард "Дондуков" в час пик.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО) ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК