СКАНДАЛНО ВИДЕО: Тошко на Слави иска да реже части от тялото на репортера от Нова Благой Цицелков!

АВТОРСКИ НОВИНИ

СКАНДАЛНО ВИДЕО: Тошко на Слави иска да реже части от тялото на репортера от Нова Благой Цицелков!

165983
на 14.04.2021
СКАНДАЛНО ВИДЕО: Тошко на Слави иска да реже части от тялото на репортера от Нова Благой Цицелков!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Дотук със свободата на словото!

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Дясната ръка на Слави Трифонов, сценаристът Тошко Йорданов, се закани да реже части от тялото на репортера от Нова телевизия Благой Цицелков. Причината е лапсус от страна на момчето, което по грешка споменава името на ИНТ, вместо на "Мутрите" на Мая Манолова, в обедна новинарска емисия на Нова телевизия.  

В репортажа Цицелков казва, че ИНТ са готови на подкрепа от ДПС и ГЕРБ за съставяне на кабинет. Това очевидно никак не се харесва на Тошко Йорднаво, който е дясната ръка на Слави Трифонов и негов основен говорител. От кабелната си медия Йорданов отправя откровени заплахи към репортера. 

"Ако бяхме в Крумова България, за тая лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона", заканва се Тошко в ефир.

Припомняме, че отношението и на неговия шеф Слави Трифонов към медиите не е особено ласкателно и репортери не веднъж са ставали мишена на гнева му. Преди няколко месеца той напсува пред камерите журналистката от сайта "Афера" Веселина Томова. 

Поредната закана на "новия политик" предизвика вълна от гняв в социалните мрежи и опасения от тежка цензура, когато партия "Има такъв народ" състави правителство.

Ето коментара на режисьора Виктор Димчев:

"Всяка заплаха срещу всеки журналист винаги е контрапродуктивна. Задължително е погрешна и води до проблем. Никога не остава без последствия. Да си знаете, уважаеми нови народни съдии!"


Вижте и коментара на Цицелков по темата, който прави във фейсбук, след като скандалът се разгоря:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК