СКАНДАЛНО: Прокурор си затвори очите! Пусна с "подписка“ джигита от Лясковец, убил Ферарио Спасов

Епицентър

СКАНДАЛНО: Прокурор си затвори очите! Пусна с "подписка“ джигита от Лясковец, убил Ферарио Спасов

90973
на 12.11.2023
СКАНДАЛНО: Прокурор си затвори очите! Пусна с подписка“ джигита от Лясковец, убил Ферарио Спасов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьорът, който причини катастрофата край село Шереметя, при която в събота загина футболният треньор Ферарио Спасов, е пуснат на свобода срещу най-леката мярка – подписка.

препоръчано

Наблюдаващ прокурор по делото е Йордан Кожухаров. Мотивите му, изтъкнати пред Нова телевизия, да пусне Начо Панталеев с най-леката мярка е, че той не е осъждан, имал семейство и малко дете и нямало опасност да се укрие.

На въпроса “Знаете ли, че той работи в Англия и има опасност да се укрие, като DJ работи?“, “Може и да е работил, но не мисля, че има опасност да се укрие”, отговоря Кожухаров.

Друг въпрос: Има ПТП, в което отнася стълб в центъра на Лясковец и кадри,че кара с 268 км/ч край Велико Търново?

“Може и да има, в тази ситуация нямаме все още изяснена причината за ПТП-то, да ви кажа честно", допълни Кожухаров.

Междувременно стана ясно, че и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е извикал в понеделник в София прокурора Кожухаров. Очаква се той да бъде отстранен от разследването и то да бъде поето от друг наблюдаващ прокурор.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК