СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ: Лъсна нова манипулация на Мая Манолова - Армен Назарян се отрече от инициативния й комитет

Политика

СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ: Лъсна нова манипулация на Мая Манолова - Армен Назарян се отрече от инициативния й комитет

222315
на 11.09.2019
СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ: Лъсна нова манипулация на Мая Манолова - Армен Назарян се отрече от инициативния й комитет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Двукратният олимпийски шампион Армен Назарян останал изненадан от това, че името му е тиражирано в Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Той е поредният, който разкрива, че няма общо с кандидатурата й, след като по-рано и други посочени за членове в комитета й направиха това и разобличиха манипулациите й.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Самият Армен Назарян казва, че няма общо с нея в интервю пред „Галерия“. Прославеният борец, който е старши треньор на националния тим по борба класически стил, е заедно с отбора в Казахстан, където неговите възпитаници ще премерят сили на започващото световно първенство.

20 години съм в България и никога не съм се месил в политиката. Стоял съм далече и съм живял с разбирането, че мога да бъде по-полезен в спорта, където ми е силата. Затова съм учуден, че името ми фигурира в инициативния комитет за издигането на Мая Манолова за кмет на София. Не съм се срещал с нея повече от година, не съм се подписвал под каквато и да е инициатива и нямам представа как някой е решил да ме включи", казва Азарян.

"Обичам България и българския народ и съм истински горд да се развява трибагреникът в чест на победите ми. Не мога да бъда достатъчно полезен като участник в политическия живот, но мога да съм полезен с идеите си за развитието на спорта в България. Все още не съм решил коя кандидатура да подкрепя на местните избори", казва шампионът.

"Вероятно ще направя избора си, след като се запозная с това кой какви идеи има за развитието на детско-юношеския спорт и за изграждането на спортни терени и зали в София", коментира още той.

Пришиването на Армен Назарян редом до имената на Криско, Анелия и останалите от Инициативния комитет безспорно е голям гаф на екипа на Мая Манолова. Той не може да бъде обяснен логично с нищо друго освен стремеж на някой да натрупа личен актив пред шефката.

Това е втори подобен провал на екипа на Манолова. Общинският съветник от АБВ Войслав Тодоров също отрече да участва в издигането, въпреки че името и биографията му фигурират в списъка на хората от Инициативния комитет, както ПИК съобщи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
СКАНДАЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ: Още не са разпитвали Бойко Рашков и Асен Василев за ОПГ-то в митниците (ВИДЕО) СКАНДАЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ: Още не са разпитвали Бойко Рашков и Асен Василев за ОПГ-то в митниците (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК