СКАНДАЛЪТ СЕ ВИХРИ: Вместо да извади Глиги от листите, ДБ го брани - лъже и маже наред

Акценти

СКАНДАЛЪТ СЕ ВИХРИ: Вместо да извади Глиги от листите, ДБ го брани - лъже и маже наред

86439
на 22.09.2022
СКАНДАЛЪТ СЕ ВИХРИ: Вместо да извади Глиги от листите, ДБ го брани - лъже и маже наред
Автор:   ПИК

Скандалът с изказването на възвеличавания като някакъв герой Иван Калчев-Глиги - кандидат за депутат от "Демократична България“, продължава да се вихри. 

препоръчано

Вместо той да бъде изваден моментално от листата на жълтопаветните либерали, в негова защита беше задействан целият медиен апарат, а в употреба беше пусната опорката, че думите на Калчев, били извадени нарочно от контекста.

Ето какво написа ексдепутатът от ГЕРБ, а сега кандидат, Петър Николов във Фейсбук, коментирайки с възмущение думите на Иван Калчев-Глиги:

“Тезите, които един от кандидатите на ДБ на изборите публично е защитавал, наистина са скандални. Но малоумници има навред и никой не е застрахован, че някой ден няма да се излъже в някой такъв.

Истинският скандал обаче е, че когато записът излезе, наместо да се извини и да извади този човек от листите си, ДБ започна да го брани, да лъже и маже наред, да неглижира случая и пр. Не мога да си представя, че в която и да е нормална европейска страна, нормална политическа партия би реагирала по такъв начин.

Но… когато си в коалиция с БСП, а твърдиш, че браниш Украйна; когато се кланяш на президента, а твърдиш, че знаеш чий е Крим; когато си за правова държава, но съпортваш най-бруталната репресия срещу опозиционен лидер от половин век насам; когато казваш, че си срещу бухалките, но превърнеш КОНПИ в своя собствена бухалка… тогава не си нормална политическа сила, а просто котерия, готова на всичко за малко парченце власт. В случая – готова и на тези “ултралиберални” идеи“.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това