СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Бойко Рашков плаши с лагери и смърт опонентите си и журналисти - "бивши хора" (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Бойко Рашков плаши с лагери и смърт опонентите си и журналисти - "бивши хора" (ВИДЕО)

202320
на 29.05.2021
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Бойко Рашков плаши с лагери и смърт опонентите си и журналисти - бивши хора (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нов скандал сътвори МВР шефът от кабинета на Румен Радев Бойко Рашков. В интервю пред Сашо Диков снощи соцкадърът възроди един от най-мракобесните термини от времето на тоталитарния комунизъм, използван от Държавна сигурност. Той нарече своите опоненти "бивши хора".

препоръчано

"Чувам нагли изказвания от бивши хора, може би ние трябва да осветим някой", заявява Рашков по повод на опоненти и журналисти, които които говорят по темата за свързаната с Васил Божков Елена Фичерова, която той назначи за своя съветничка. Въпросната жена е и учредител на партията на хазартния бос беглец, и кандидат-депутат от листата му, преди да акостира на висока позиция в кабинета на Румен Радев. 

Изкаването на Бойко Рашков по същество е шокираща заплаха за смърт и въдворяване в лагери не само за опонентите му, но и за журналисти, които не спират да питат и да пишат по темата за Фичерова заради възможните зависимости на кабинета на Радев от Васил Божков с присъствието на хора на високи позиции там, особено в МВР.

Заплахата пък е непосредствена. Като "бивши хора" комунистическият режим определя класовия враг, противниците на червената диктатура - царски офицери, учители, духовници, фабриканти, търговци, адвокати, дипломати, бивши политически дейци. Именно тези хора попадат в лагерите и са заличени, а понякога дори част от семействата им.

Сега соцкадърът Рашков, възражда това понятие като ясен знак към всички инакомисещи. Все едно Меркел да каже, че мястото на противниците й е в Аушвиц...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор с нови подробности за катастрофата с Кирил Петков - до два месеца става ясно има ли превишена скорост на колата на НСО (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор с нови подробности за катастрофата с Кирил Петков - до два месеца става ясно има ли превишена скорост на колата на НСО (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК