СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Консервативно-патриотичното движение на Стъки: Веднага оставка за цензора Бойко Рашков! Сезираме "Репортери без граници" и посланиците за атаката срещу БТВ

АВТОРСКИ НОВИНИ

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Консервативно-патриотичното движение на Стъки: Веднага оставка за цензора Бойко Рашков! Сезираме "Репортери без граници" и посланиците за атаката срещу БТВ

184369
на 19.05.2021
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Консервативно-патриотичното движение на Стъки: Веднага оставка за цензора Бойко Рашков! Сезираме Репортери без граници и посланиците за атаката срещу БТВ
Автор:   ПИК

Силовият вицепремиер и министър на вътрешните работи г-н Бойко Рашков поиска известните тв водещи Биляна Гавазова и Златимир Йочев да бъдат уволнени от БТВ заради въпросите, които са му задали в ефир.

препоръчано

Това се случва в държава от ЕС и НАТО, издигнала принципите на либерализма и свободата на словото като водещи.

Човекът, одарен с най-много репресивна власт и възможности по силата на професионалните си задължения, размахва пръст на журналисти, недоволен от поставени от тях въпроси.

Консервативно-патриотичното движение (КПД) възразява остро срещу посегателството над независимостта на медиите и намесата в редакционната им политика от страна на висш държавен служител.

Настояваме за оставката на г-н Бойко Рашков, който в последните дни свърза името си и с безпринципни уволнения на висши офицери от ръководството на МВР с дългогодишен опит и авторитет в системата.

Призоваваме принципала на служебното правителство – президента Румен Радев, да влезе в пълномощията си на обединител на нацията и гарант за демокрация и да изтегли от кабинета изживяващия се като цензор вътрешен министър.

КПД ще изпрати сигнали до посланиците на държавите от ЕС, както и до „Репортери без граници“ за поведението и заплахите на г-н Бойко Рашков.

Консервативно-патриотично движение
Станислав Недков – Стъки, Недялко Недялков, Юлий Москов и граждани

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това