СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Татко Петко назначава шефовете на ДАНС и НСО, "съгласувани с посолството"

Час Пик ГЛАВНА

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Татко Петко назначава шефовете на ДАНС и НСО, "съгласувани с посолството"

90331
на 26.05.2023
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Татко Петко назначава шефовете на ДАНС и НСО, съгласувани с посолството
Автор:   ПИК

"Съгласували сме шефовете на службите с посолствата", хвали се Асен Василев в скандалния запис на Руди Гела от националното съвещание на ПП.

препоръчано

Бъдещите лелеяни нови шефове на ДАНС и НСО са лансирани и пробутани лично от татко Петко на Кирил Петков, пише сайтът "Афера".

За шеф на ДАНС, „съгласуван с посолствата“, е готвен Петър Петров, депутат от ПП. Петър Петров влезе в парламента на мястото на Лена Бориславова. Той е бил секретар по сигурността в правителството на "Промяната".

Според "Афера" същият този Петков е "мозъкът" на ареста на Бойко Борисов, извършен по лично разпореждане на Кирил Петков.

ПИК вече съобщи, че бащата на Кирил Петков участва активно в преговорите за правителство и на няколко пъти се е срещал с Бойко Борисов, за да уточняват листите. Не е известно в качеството си на какъв.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК