СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Топадвокат: Тежковъоръжени с качулки в дома на Кирил Петков - кога?!

Политика

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Топадвокат: Тежковъоръжени с качулки в дома на Кирил Петков - кога?!

376986
на 27.11.2022
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Топадвокат: Тежковъоръжени с качулки в дома на Кирил Петков - кога?!
Автор:   ПИК

Мрежата продължава да гърми след думите на червения депутат Георги Свиленски, че Кирил Петков е предложил на БСП да оттеглят закона срещу машините, а в замяна той щял да им даде кода за тях.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Адвокат Росен Димитров:

Ако тежко въоръжени полицаи с качулки от звеното за специални тактически операции на МВР нахлуват в дома на сина на кмета на Стамболийски и във фабриката му заради подозрения за нарушения при обществени поръчки на баща му, не трябва ли да направят същото в дома на Кирил Петков след казаното от него, че притежава кода за машините за изборите?

Соня Колтуклиева:

Призовах колегите от Инициативния комитет за връщане на смесеното гласуване - с машини и хартиени бюлетини, да се обърнем към Главния прокурор - да се извърши проверка по твърдението на народния представител от БСП Георги Свиленски, че съпредседателят на “Продължаваме промяната” и бивш премиер Кирил Петков е предложил на БСП: ако оттеглят законопроекта за връщане на хартиената бюлетина, да им даде кодовете за машините.

Това е най-големият политически скандал в България, откакто на сцената се появи “братството на почтените”.

Не бива да се оставя супер-скандалното разкритие да потъне в блатото от всекидневни парламентарни разправии.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК