Вход
София
Времето в София 3 o C

СКАНДАЛ В БСП: Корнелия Нинова свикала спешно заседание по време на поклонението на Ламбо – събрала червени да прокарват преизбирането й, прахосват цялата субсидия на столетницата

СКАНДАЛ В БСП: Корнелия Нинова свикала спешно заседание по време на поклонението на Ламбо – събрала червени да прокарват преизбирането й, прахосват цялата субсидия на столетницата

на 03.12.2019
99853
26
СКАНДАЛ В БСП: Корнелия Нинова свикала спешно заседание по време на поклонението на Ламбо – събрала червени да прокарват преизбирането й, прахосват цялата субсидия на столетницата
Автор: ПИК
03.12.2019
26
99853

Нови екшъни тресат БСП покрай амбицията на Корнелия Нинова на всяка цена отново да бъде избрана за председател на партията за втори мандат. Червената лидерка дотолкова се увлякла в напъните си, че вчера навръх поклонението пред легендата на столетницата Стефан Данаилов свикала хората си на спешно заседание на „Позитано“ 20.

„Никакво уважение не прояви в този тъжен за всички нас ден. Редихме се с часове на опашка, за да се поклоним на Ламбо и изведнъж научихме, че по това време се провежда заседание на Комисията по партийната дейност“, разкриха бесепари пред ПИК.

По думите им Нинова проявила тежко лицемерие, ронейки сълзи в Народния театър: „Как като е толкова разстроена само час по-късно - в 15.00 часа, е уредила да се събере комисията на Ана Янева и да приемат преките правила за самопреизбирането на Нинова?“.

Социалистите са ядосани и от факта, че лидерката отново щяла да пръсне цялата субсидия на партията за 2020 г. Тя е общо 960 хил. лв., но половината от тях ще бъдат задържани от Министерството на финансите, като вноска за изплащане на надвзетите от партията 4 млн. лв.

А останалите щели да отидат до стотинка по провеждане на прекия избор на лидер на БСП, като дори нямало да стигнат. По изчисления на партията това щяло да струва минимум 500 хил. лв.

„Половин милион ще бъде пръснат само и само да си осигури преизбирането по нейните правила. Ако се проведе нормална процедура, сумата ще е на една четвърт. Сега обаче ще се похарчат всичките пари на БСП за прекия избор и няма да остане нищо за апарата, структурите, „Дума“, а за телевизия изобщо не може да става дума“, разкриват още социалистите, които са решени този път да следят как се харчи всяка стотинка от субсидията, след като близо 25 млн. лв. бяха похарчени незнайно къде от ръководството и партията се оказа на сериозен минус от 4 млн. лв.

Червените отчитат също, че напук на парадните изявления на Нинова пред обществото за честен изборен кодекс и прозрачност, вотът в БСП ще бъдат точно обратното. Нямало нито ясни правила, нито принципи, по които да се проведе прекият избор, не е ясно кой и как изобщо ще има право да гласува и в какви мнозинства.

В БСП никой не знае колко точно е членската маса, както ПИК съобщи. Особено след демарша на дясната ръка на Нинова - Кирил Добрев, през структурите, след който партията напуснаха цели организации и отделни членове. Още по-драстично излизане от БСП бе регистрирано преди местните избори заради грубата намеса на кликата на "Позитано" 20 върху решенията на местните структури за кандидатите им за кметове и общински съветници.

С днешна дата изобщо не е ясно върху каква бройка ще се изчислява легитимният избор на следващия председател на БСП, който вече няма да оглавява само Националния съвет на партията, а цялата столетница, което официално му развързва ръцете за еднолични решения.

„На места достатъчен кворум се оказват 2-3 души, което е абсурдно и напълно нелегитимно. Няма как двама души да представляват каквото и да е мнозинство. Всичко, което пред хората осъжда като изборни практики, сега го прилага в БСП“, обясняват социалистите двойните стандарти на лидерката си. Те са притеснени и от факта, че Кирил Добрев ще е човекът, който ще провежда целия отчетно-изборен цикъл, тъй като преди години е бил уличен във фалшифициране на резултати при вътрешен вот в БСП.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(26)
1
КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ НА "ГОЛЯМАТА ЛЪЖА-КАКА КУРИ" НА ПОКЛОНЕНИЕТО НА ЛАМБО?!С КАКВО ПРЕСТРУВКА СЕ МЪЧЕШЕ ДА НИ УБЕДИ,ЧЕ СТРАДА,НО ТАКА И НЕ И ИДЕХА СЪЛЗИТЕ.НО КЪДЕ ЩЕ ВИДИШ СЪЛЗИ В ОЧИТЕ НА КРОКОДИЛ,А ОЩЕ ПО-МАЛКО В ОЧИТЕ НА КАКА КУРИ.В ИЗКАЗВАНЕ ТАМ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ ТЯ АРОГАНТНО ИЗЛЪГА КАТО КАЗА,ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА ЛОМБО Е БИЛА ПРИ НЕГО В БОЛНИЦАТА.КАК ТАКА Е БИЛА ТАМ СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ЛЕКУВАЩИ ЛАМБО КАЗВАТ ,ЧЕ ТЯ НИКОГА НЕ Е СТЪПВАЛА ПРИ НЕГО ДА ГО ВИДИ?!СРАМ И ПОЗОР!ТАЗИ ПАРОДИЯ НА ЖЕНА СРАМА НЯМА!
2
НИЕ ОТ "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" ЗАЕДНО С БСП ЩЕ СВАЛИМ БОЙКА БОРИСОВА И ЩЕ ОКИЧИМ ГЕРБЕРИТЕ ПО ЕЛХИТЕ!
3
Чудесно!!! Всичко върви по план. Все така Нинова!!! Има светлина в тунела и най-накрая тази доказано престъпна партия БСП да изчезне!
4
И ние се обиждаме, когато собственика на този сайт пуска коментарите, когато му е кеф.
5
България пак е последна в ЕС. Този път по грамотност на учениците.
6
Тези от БСП не разбраха ли, че ТАЗИ докато е начело ГЕРБ ще ги мачкат както си искат и когато си пожелаят!
7
Ох дано да я изберат пак. Искам Борисов да печели всички избори. А докато тя оглавява БСП това няма да е проблем. Овцете от нейната партия напълно си я заслужават. Изпрати в европарламента престъпници
8
Тази безкруполна жена,дори и на погребение не спира да мисли за собствената си кожа! А иначе рони крокодилски сълзи. Няма спирачка това същество! Господ да я накаже!
9
Изборите в БСП трябва задължително да се проведат с МАШИННО ГЛАСУВАНЕ, в противен случай ще бъдат ФАЛШИФИЦИРАНИ и недемократични !
10
Излъгах един милион червени дебили че ще си подам оставката.
11
ЛИ Е НИНОВА.......? ЦЕЛИЯ ЦИРК НА ТАЗИ ,, ПАРТИЯ" СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ЛЮБОВНИТЕ НЕВОЛИ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ......ЗАЩО ГОСПОЖАТА НЕ ЗАМИНА СУТРИНТА ЗА ЛИСАБОН / 06.12.2018 /, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ИМАШЕ ЗАКУПЕНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ КАКТО ЗА ВСИЧКИ ОТ ДЕЛЕГАЦИЯТА !?
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
отговор на коментар
Ако имате топки може да си ги закачите на елхата за украса .В джендърската бутикова партия обаче топките липсват за това си търсите на заем.
14
Много ловко се справя вътре в партията. Следва логичен въпрос, на който нямам отговор.
15
Каня Импексовата курабия с Кауна на безплатна вечеря. Ял съм джолан заради Кауна, ще му е сладко, сега сера десерта.
16
На Ламбо му дойде в повече, и това го довърши, както срама заради крадливата Милиончева, така и от неспиращата злоба, която блика от Нинова и Мая Костинбродска, към народ и родина. В него за разлика от тях, все още имаше морал и съвест. Но дори и в смъртта му, Нинова и Мая, ще го използват във своята популиска пропаганда. Затова и не вярвам на крокодилските им сълзи.
17
Тая наистина е откачила! Проля крокодилски сълзи за Ст.Да. и сега пак за пари говори. Ламя!!!
18
По дълго време да ги държи без пари е в плюс за обществото,за да фалират се иска от нея да ги банкрутира на всяка цена.
19
Нинова потрива мазни ръчища и от радост подскача с дебелите балдъри!Амнистияяя за кражбите и от касата на Позитано!От притеснение оплешивя другарката Нинова,на икони я рисуват като светица, феновете и!Да не забравя,че любовта на червените другари много бързо свършва,на Станишев какви подаръци му правиха,а сега им е първи враг!Съдбата на червените лидери винаги е еднаква,хам-хум и в казана!
20
МАРГИНАЛНАТА НИНОВА Е ПОПУЛИСТ - КОМУНИСТ НОМБАР УАН ..ИЗПОЛЗВА БОЛШЕВИШКИ МЕТОДИ ..КАТО НАПРИМЕР ..“ СЪЛЗИ ЗА ЛАМБО “...И ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН ИСКА ОСТАВКИ НА ПРЕМИЕРА И ГЕРБ ...ЕТО ТОВА Е ДИВ БОЛШЕВИЗЪМ ПО НИНОВСКИ .....ПЪРВО ПЛАЧЕМ ЗА НАШИЯ “ ДУХОВЕН БАЩИЦА ЛАМБО “ И ПОСЛЕ ПЪРВАТА НИ РАБОТА Е ДА ПЛЮЕМ ПО ГЕРБ И БОРИСОВ И МИНИСТРИТЕ ..!
21
ОЩИ НА ДРУГИЯ ДЕН ..ТОЕСТ ДНЕС КОРНЕЛА ПЛЮЕШЕ ПО ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРЕМИЕРА ...ЕТО ТОВА Е ДИВ БОЛШЕВИШКИ ИМПЕКСОВ ИМБЕЦИЛЬ....НИНОВИЗЪМ ПО БАЙ ГАНЬОВСКИ ....ИЛИ БАЙ НИНОВИЗЪМ ОТ КРУШОВИЦА ..С ДИСАГИТЕ И У ПАРЛАМЕНТО ...АКО МОЖЕ И НА КОН ..!
22
ДругарЕ, като как така се оставихте една нищо и никаква селян'дурка да ви еПе мЪмЪта?!?
23
Кои социалисти са НЕДОВОЛНИ, тези които ПРОМЕНИХА листата за Евровота ли? Кои? Дайте, НАПИШЕТЕ имената им,нека ги ВИДИМ!!!
24
какви идиотски фациеси...сквернота и гнусота...
25
Измислени твърдения в безлична форма ! Ако е вярно , цитирайте имена , иначе си е типичната фалшива новина с цел манипулация. Е , има доста глуповати хорица , които ще се вържат.
26
КУРнелия е -нито е с разведените- разведена, нито с женените- женена. Докато не стане Председател с "ПРЯК" избор от всички ЧЕРВЕНИ БУЗЛУДЖАНСКИ БАБИЧКИ, тя няма да се разведе ?! Тя ожени набързо прелюбодейците Радев- Генчева/Свиленска заради техния "вот". Вярно е, че НИНОВОТО Мите никъде го няма, но да не Я мислим, докато има млади ЖИГУЛИТА, които прави депутати заради по-качественото й клатушкане, все пак в климактериум е !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6326
архив

– Ленче, а ти по какво си падаш?
- По рисуване и езда. А ти?
- Може да не повярваш, но по художнички и ездачки.

няма нови новини
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
сега
2503
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК: Евакуираха мол в София заради сигнал за бомба (ВИДЕО)
x
ЯПОНЦИТЕ СЪВЕТВАТ: Пийте бира срещу деменцията
x