СКАНДАЛ В ЕФИР: Минеков като терорист спрямо водещата на БНТ Надя Обретенова

Акценти

СКАНДАЛ В ЕФИР: Минеков като терорист спрямо водещата на БНТ Надя Обретенова

188775
на 10.06.2021
СКАНДАЛ В ЕФИР: Минеков като терорист спрямо водещата на БНТ Надя Обретенова
Автор:   ПИК

Страшен скандал се завихри в ефира на БНТ, след като гост на предаването "Още от деня" беше служебният министър на културата Велислав Минеков.

препоръчано

Той накара водещата да занемее пред излиянията му, които приличаха на терористичен акт. Без да иска изобщо да чуе въпросите, той сипеше остри думи по адрес на директора на БНТ Емил Кошлуков, с когото започна престрелка преди време заради излъчен брифинг на ГЕРБ. 

Надя Обретенова му зададе въпроса дали е нарушена националната сигурност на страната с това, че е прекъснато предаване за брифинг на партия ГЕРБ, но Минеков така и не отговори на въпроса, а повтаряше като мантри твърденията за Кошлуков.

До края на участието му разговор така и не се получи. Минеков постоянно повтаряше, че е прекъсван, въпреки че изобщо не искаше да чуе въпросите на водещата. Очевидно беше дошъл да отправя обвинения в монолог. Дори това, че срещу него седи дама, не му попречи да вилнее с яростно слово срещу телевизията. Очевидно служебният министър си мисли, че все още е на площада и е част от Отровното трио, тъй като подобно поведение на министър в национална медия е нечувано и недопустимо.

Ние все едно сме на различни планети, заключи водещата. 

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това