Вход
София
Времето в София 9 o C

СКАНДАЛ В ПИК: Нинова продължава да буни държавата с лъжи - червената лидерка пак заговори за мнимия болничен отпадък, след като бе разбита с факти от Агенция "Митници"

СКАНДАЛ В ПИК: Нинова продължава да буни държавата с лъжи - червената лидерка пак заговори за мнимия болничен отпадък, след като бе разбита с факти от Агенция "Митници"

на 14.01.2020
34604
31
СКАНДАЛ В ПИК: Нинова продължава да буни държавата с лъжи - червената лидерка пак заговори за мнимия болничен отпадък, след като бе разбита с факти от Агенция "Митници"
Автор: ПИК
14.01.2020
31
34604

Председателят на БСП Корнелия Нинова продължава с безпочвените си опити да събори легитимно избраната власт у нас. След като няколко пъти до този момент беше хващана в лъжа, днес червената лидерка отново се изказа неподготвена и заговори за твърдения, които официално вече бяха опровергани от институциите.

Корнелия Нинова го удари на молби и сметки преди вота на недоверие! БСП чака помощ от ДПС и Марешки

Корнелия Нинова го удари на молби и сметки преди вота на недоверие! БСП чака помощ от ДПС и Марешки

Председателят на БСП Корнелия Нинова обяви, че партията й...

на 14.01.2020

Социалистката коментира темата за боклука в България. ""За нас е много важна темата за боклука от Третия свят. 734 000 тона за пет години по документ, който ни е даден от Владислав Горанов, от които 3 тона болничен отпадък", изтърси видимо объркана Нинова.

Всъщност изказването й не отговаря на истината и беше опровергано още преди седмица от агенция "Митници".

Оттам уточниха, че 2,9-те тона медицински отпадъци, които според БСП са внесени у нас през последните години, всъщност са суровина за миещи препрати, превозвана като еднократна пратка от Турция към Полша през България.

Неясно защо обаче Нинова продължи да изрича лъжата и днес в национален ефир.

Очевидно това е поредният й отчаян опит да създаде сътресение в управляващата коалиция. Припомняме че въпреки ареста на Нено Димов, социалистката обяви, че няма да се откаже от вота на недоверие и ще търси съмишленици сред ДПС, "Воля" и независимите депутати.

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
Лъжа е, че в Перник няма вода. Лъжа е, че бяха отпуснати десетки милиони за ремонт на водната инфраструктура, лъжа е, че последните десет години Герб управляват.
2
НА ТОЯ БИО ОТПАДЪК - НИНОВА , ДА И СЕ.РА В УСТАТА
3
Ние българете сме биологични отпадъци,затова ни зариват с отпадъци от цял свят. ДОбре, че поне премиерът на републиката е шампион по тъпост!
4
Скандал е, че фабриката за лъжи пик си пишат на ангро и гонят норми за заработка!!! Как при толкова чувствителна стока нито веднъж не е направена проверка защото се говори, че много други неща са минавали с боклуците.....Документите са стъкмистика
5
ПРИЯТЕЛИ!!!! Бедния, болен и шизофреничен Пазарджишки мангaaл ATILA бе изнасилен и обладан от Български полицаи и забременя от един от тях! После в районното в Пазарджик цяла рота полицаи са скачали върху него докато абортира! После бе захвърлен в близката канавка! Оттогава клетия и смазан мангaaл съвсем превъртя и вече шизофренията му е неличима! В реале е смазан от Бойко от Банкя и Българската полиция а тук от мен бай курти ЛИДЕРА!Всички читатели разбраха истинската му същност и затова всеки го гаври и тъпче! Затова всеки го гаври,мачка,тъпче и подиграва! Преди това Български безкомпромисни полицаи от гъзa на баща му са го подавали в устата на прокажената му раково болна майка! После са изнасилвали системно и шизофреничния мангaaл ATILA след което е бил захвърлен в канавката. Оттогава шизофренията му е вече неличима. Всеки читател разбра истинската му същност затова е толкова смазан и довършен! МИЛОСТ НИКАКВА!!!
6
Да се знае! Всеки читател тук трябва да бъде запознат с фактите!Този нещастен,самотен и НЕСРЕТЕН Пазарджишки дегенерат ATILA един хубав ден бе измъкнат от моя приятел Гошо Грозданов от дупката където се е скрил и закаран в районното в Пазарджик! За насаждане на омраза и заплахи в Интернет! Там бе унижаван жестоко от служителите и за финал домакина на районното уринира върху него! Нямате си дори най малка представа този смазан подчовек в какъв коптор съществува! Но явно не си е взел поука след гавренето и униженията на които бе подложен! Скоро ще отделя време за да отида и да го ЛИКВИДИРАМ ей така между другото! Неговия живот има в пъти по малка стойност от живота на едно бездомно псe! И тогава ще изчезне завинаги от форума на информационна агенция ПИК
7
Заповядаите в ТЕЦ"Бобов дол"за да видите КОЙ лъже.Пълно е с боклуци .
8
Курнела е по опасна от биологичен отпадък ,но не го осъзнава ,пази боже сляпо да прогледне.Тя и партията и са като нежелан боклук складиран на ,,Позитано,...
9
тае%ба в биологичния отпадъчен комунистически трол. пълен боклук си ти
10
ВОДА НЯМА,но премиерът Бойко Тъпий е обещал на всеки перничанин по 20 сантиметра евро атлантически ценности!
11
Е, няма ли най-после да я подведат под отговорност за лъжите и? Писна ми да чета описанието им без да има последици за нея! Всички около Нинова са от противни по-противни.
12
Все пак тя е мис Импексова лъжлива Свиня, нали.. Обаче се забелязва се една закономерност, че колкото повече % на Импексовите крадливи и миризливи БСПдирасти, водени от Кауна и Импексовата лъжлива курабия пада, двойно се увеличават троловете им, и тези на вибраторите от Дай България, водени от Гнома, Рада Дълбоката и Пинокио. ЗАЩО ЛИ СЕ ПИТАМ АЗ, И ОТГОВОРА Е ЯСЕН, ЗАЩОТО БОРИСОВ ПАК, ЩЕ ИМ ЗАБИЕ ВИБРАТОРА ОТЗАД С КРАК...
13
Няма по-голям боклук от курни крадливата крушарска циганка която като млада чевръста седесарка заради импекса била изяла на Костов мавърската паламарка и била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа целува тъпия си електорат със същия помиярски сурат. Де що е бесепар е дебилен олигофрен и долен крадлив мангасар начело с тяхната водачка курни голямата куролапачка
14
Където и да се пипне течат лaйнa, при това свински. В същото време една мижитурка по рождение не спира да пощи вълната на Нинова по няколко пъти на ден.Тази шматка докопа 14,5 млн.лв. от КТБ , а в същото време пише как други са ограбили КТБ. Срещу същата шматка има заведени 92 наказателни дела ( в т.ч. е и Нинова). До сега пyтьoтo Heдялко е осъждан 28 пъти. Този гладгогъзест лилипут не спира да окепазява обществено значими хора. У нас хората казват - и тоя ще си намери майстора.
15
А вярно ли е че курни пачаврата се върти около магарето което язди с надеждата то да и го набие зверската в крадливия бесепарски гъз?
16
Иван Гешев като наблюдаващ прокурор по делото за КТБ не забелязал няколко милиона евро постъпили по сметките на Heдялко Heдялков Йopдaнoв от офшорните фирми на Цветан Василев. Преводите са правени през есента на 2009 г. Според документите Heдялков е получил първо 4 249 000 евро от американската офшорка „Ингpeй Xoлдингc”, която е собственост на Цветан Василев, чрез подставени лица.. Основанието за превода е продажба на някакви дялове. След това издателят на сайта ПИК е върнал 2,5 млн. евро на каса, а част от тези пари са отишли по сметките на друга офшорка „Гpeй Блok” LTD. През лятото на 2015 година Heдялков е заподозрян за пране на пари и за съучастник на Цветан Василев. Разпитан е от следовател. При разпита Heдялков твърди , че не познава и не е виждал Цветан Василев. Признава , че преди фалита на банката има три сметки на негово име. Първия депозит – 1 750 000 евро. Вторият депозит – 1 898 750 евро и третият депозит – 3 596 457 евро, които са открити след 2009 г. Договорени са лихви от 9.5 % до 10.5 %, но не си спомня точно с кой ги е договорил, най вероятно с портиера на банката. Тези пари според разпитвания са изтеглени дни преди фалита на банката. По сметките на Heдялков остават 800 000 лева. Фонда за гарантиране на влоговете му изплаща 200 000 лева, а останалите 600 000 лева вложителят Heдялко загубва. Най долу в протокола за разпита четем: „ Протоколът прочетох лично и удостоверявам с подписа си, че показанията ми са записани правилно”. Следва саморъчен подпис на обвиняемия. Иван Гешев „пропуска” да забележи тези пари – общо 7 245 207 евро или 14, 5 млн.лв. съдружникът на Цветан Василев случи на късмет, направи два марша в подкрепа на Гешефтаров и му се размина. При всеки друг прокурор ( освен Цацаров и Гешефтаров) питека Heдялко отдавна да беше служил като занимавка на малката Рижа или на Божо Кравата. Представяте ли си до сега на какво щеше да заприлича гладкия му розов гъз ?
17
Само да попитам, Костинбродската корвета, колко % открадна на вибраторите от Дай България, водени от Гнома, Рада дълбокогъзата, Пинокио и розовобузестата Прокоба, защото Вибраторите на Гнома и Рада дълбокогъзата, класацията не ги лови, дори и с Кстибродската корвета начело. Изглежда, че и Славуца им отне, от гейския електорат, и им остави само Вибраторите, да си ги пъхат с крак сами!!
18
До къде може да стигне алчността на нашите управляващи да внасят канцерогенни отровни боклуци и да са партия с италианските мафии в името на милиарди печалба въпреки, че разболяват мизерните си намаляващи поданици с рак, а в същото време да липсва здравеопазване щото един дърт номенклатурен апаш го източи и унищожи
19
И АС ДА Я НАПЪЛНИМ ДО ГОРЕ.
20
Авторът да отиде и на ТЕЦ Брикел. Там теменужки ли цъфтят или е пълно с боклучни бали с медицински отпадъци. Гълъбово беше жестоко обгазявано, без последствия.
21
Всеки трети гражданин не го е еня нито за Нинова, тито пък му е важен Бойко Борисов и присъдружните.И Лиляна им е отблъскваща , но защитена...И не чете жълтите...Призната е.
22
Всичките са позитански назначения в Бг политиката другите са позитански ПЕТНА.Аплодирайте ресорните за деня!
23
Да го лапнеш Педялков и да смучиш до изпразване.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
отговор на коментар
До 2 трудно се пълни голям клозет!
28
Е в тази част на Бг, където лъжата е етническа характеристника
29
Е в тази част на Бг, където лъжата е етническа характеристника
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Ще буни и още как ! Вече 10 години са на сухо ! Герб гепи яко а за тях ядец ! Не може така другари трябва да има ротация ! Реално погледнато най добре е Зелените чорапи . Най голема заплата за дрън дрън ярина и и капка отговорност няма а сгреших има към генерал Деси !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6955
архив

Един мъж решил да се беси. Стигнал той до една река, сложил въжето на един клон, а след това и на врата си. Но не щеш ли клонът се счупил и той паднал в реката. Излязъл как да е и насреща му някакъв човек. - Какво е станало? - Да му се не види! Заради едно бесене щях да се удавя.

 

няма нови новини
Днес: 194
hot
най-четени новини в момента
сега
3968
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Прокуратурата с гореща информация за протеста пред МРРБ - подхващат вандалите, нападнали сградата и ранили полицаи (ОБНОВЕНА)
x
Ето кои три зодии трябва да започнат нов живот
x