СКАНДАЛ В ПИК: Нинова продължава да буни държавата с лъжи - червената лидерка пак заговори за мнимия болничен отпадък, след като бе разбита с факти от Агенция "Митници"

Акценти

СКАНДАЛ В ПИК: Нинова продължава да буни държавата с лъжи - червената лидерка пак заговори за мнимия болничен отпадък, след като бе разбита с факти от Агенция "Митници"

36354
на 14.01.2020
СКАНДАЛ В ПИК: Нинова продължава да буни държавата с лъжи - червената лидерка пак заговори за мнимия болничен отпадък, след като бе разбита с факти от Агенция Митници
Автор:   ПИК

Председателят на БСП Корнелия Нинова продължава с безпочвените си опити да събори легитимно избраната власт у нас. След като няколко пъти до този момент беше хващана в лъжа, днес червената лидерка отново се изказа неподготвена и заговори за твърдения, които официално вече бяха опровергани от институциите.

препоръчано

Социалистката коментира темата за боклука в България. ""За нас е много важна темата за боклука от Третия свят. 734 000 тона за пет години по документ, който ни е даден от Владислав Горанов, от които 3 тона болничен отпадък", изтърси видимо объркана Нинова.

Всъщност изказването й не отговаря на истината и беше опровергано още преди седмица от агенция "Митници".

Оттам уточниха, че 2,9-те тона медицински отпадъци, които според БСП са внесени у нас през последните години, всъщност са суровина за миещи препрати, превозвана като еднократна пратка от Турция към Полша през България.

Неясно защо обаче Нинова продължи да изрича лъжата и днес в национален ефир.

Очевидно това е поредният й отчаян опит да създаде сътресение в управляващата коалиция. Припомняме че въпреки ареста на Нено Димов, социалистката обяви, че няма да се откаже от вота на недоверие и ще търси съмишленици сред ДПС, "Воля" и независимите депутати.

Сподели:
Бомба x
7 неща, от които мъжът до вас се нуждае, за да имате щастлива връзка 7 неща, от които мъжът до вас се нуждае, за да имате щастлива връзка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това