СКАНДАЛ В ПИК: Парламентарната шефка на Слави като мутреса в "Александър Невски" - Митева с удвоена охрана и бронирана кола (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

СКАНДАЛ В ПИК: Парламентарната шефка на Слави като мутреса в "Александър Невски" - Митева с удвоена охрана и бронирана кола (СНИМКИ)

355701
на 04.05.2021
СКАНДАЛ В ПИК: Парламентарната шефка на Слави като мутреса в Александър Невски - Митева с удвоена охрана и бронирана кола (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Председателката на Народното събрание от партията на Слави Трифонов, избрана с гласове на новото ОФ в парламента, се прояви като мутреса навръх Великден, възмущават се столичани.

Ива Митева разходи ново костюмче за повода и показа удвоена охрана от НСО, платена с парите на данъкоплатците. Миряните останали потресени, когато държавните гардове на Митева започнали да проверяват чантите на всеки и да пребъркват хората, събрали се в храма за молитва на този светъл празник.

препоръчано

Според свидетели охранителите на Митева блъскала хората, като се качили чак горе в храм-паметника, за да претърсват багажа на хората, да не би някой да посегне на Митева. Която явно се има звезда, макар да е тотално безизвестна за неизкушените от политиката и юристите, които останаха потресени от нивото й на компетентност и закононарушенията, които разиграха с депутатите на Слави в парламента. 

"Това беше страшна вакханалия. Претърсваха ни, сякаш сме някакви терористи", възмущават се хората присъствали на молитвата.
Очевидно новите управляващи от мутрите на Слави Трифонов взимат пример от лидера на партията си и откакто са на власт тръгнаха с бронирани джипове, кортежи и удвоена охрана. Нищо, че се кълняха, че ще се откажат от всички бонуси на властта и отново си увеличиха заплатите.

"Нали уж са от народа, за какво им е всичко това", питат се миряните станали свидетели на ужасяващата случка в "Александър Невски".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Кристиян Вигенин: На председателския съвет не се постигна съгласие за Кодекса за социално осигуряване (НА ЖИВО) ПИК TV: Кристиян Вигенин: На председателския съвет не се постигна съгласие за Кодекса за социално осигуряване (НА ЖИВО)
ново
Днес: 161
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това