Вход
София
Времето в София 7 o C

СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)

СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)

на 18.06.2019
84491
37
СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
18.06.2019
37
84491

Председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев разпространи отворено писмо до ВСС, в което разкрива скандални факти за събедната система и лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Вече две години Анев съде прочулата се с прякора г-жа Лъжа синя приватизаторка, но резултат няма. По думите на Янев съдийката умишлено бави делото и не се произнася, защото трябва да осъди соцлидерката и няма как делото да завърши в нейна полза. 

В писмото си той пише, че през 2016 година завежда дело в Софийски районен съм срещу Корнелия Нинова, защото от парламентарната трибуна го обвинява, че си е купил съветническия пост в кабинета на Бойко Борисов с флашки и папки, което по думите му е груба лъжа.

"Знаех, че Нинова ще иска да се отметне от тази измислица, както обикновено действа, но този път тя го направи не директно, а чрез вещото си лице по делото. Той се опита да вкара удобни за съдебния процес думи в устата на Нинова и да манипулира съда.

Но и това не мина, след като поискахме официално стенографски протокол от заседанието на парламента. От него се вижда клеветническото твърдение на Нинова спрямо мен", разкрива лидерът на РЗС.

Той подчертава, че от началото на делото вече са минали почти три години, а съдия Полина Хаджимаринска не насрочва дело цели две. След като все пак го направила, вече девети месец не се произнасяла, въпреки че срокът затова е едномесечен.

По тази причина Яне Янев сезира ВСС и медиите и не губи надежда, че живеем в правова държава и ще има справедливост, дори срещу Корнелия Нинова.

Сподели:
Напиши коментар »
(37)
1
Не че защитавам г-жа Лъжа но статията е написана от първокласник...
2
Ха ха ха Яне ще и одъри един пръст в мазния диференциал, макар, че съдебната система е още от Татово време. Българи ето това и Импексовия морал, на Импексовата Курабия в Импексовата и паралелна държава, начело с Румен Пъпката, Импексовата Барсалата и бившата крадлива кучка Йо, на СС Момата!! ........................................................................................................................................ Заслепената от жаждата и за власт Импексовата Барсала , би по наглост и безочие Румен Пъпката, злобната и крадлива кучка Йо и СС Момата, взети заедно. Сънуваща власт гнусна Импексова курабия, е Божието наказание за тая мракобесна и крадлива болшевишка партия. След като разчисти, и малкото останали читави комунета, и ги замени с крадливи гнусни импексови БСПдирастчета, Импексовата Барсала която е с по нисък от магистрална труженичка морал, се е насочела в ограбването на червената каса, и това ще е началото на края, на нейната импексова шайка (партия), донесла милион злини и национални катастрофи на родината ни!! .......................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости и то с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс струващ стотици милиони, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една, само защото не съм Цоцаалискта ли, или защото не съм близала сладоледа на нечий премиер, неможах да се вредя като тях!!
3
ПИК, прочетете си първите шест реда. Пребройте си грешките и тогава оплювайте и обругавайте определени личности.
4
до колко е независима "независимата" съдебна система, най зависими и корумпирани са съдиите в БГ, начело с лозан панов
5
открихме топлата вода! От ясно по ясно нали, Милиончева и другарката Импексова осъдиха Борисов благодарение на правосъдната ни Изависима от БСП система
6
Нинова просто е споделила всеширещото се мнение, че на Яне тарикатската са му затворили устата- Янето да бъде спокоен, като него са много въртиопашки
7
По-интересно е как върви семейния живот на Яне Янев и къде изчезна младата му съпруга?!
8
А бе Яне къде си тръгнал с мечка дренки да ядеш бе Яне !!! Да не мислиш че хората забравиха как вкарваше Борисов в затвора а сега му смучеш топките !!!
9
Не леля Корни е госпожа лъжа, а Аз Боко ТИКВАТА съм ДРУГАРЯ ЛЪЖА от БКП, защото леля Корни МЕ ОСЪДИ ЗА ЛЪЖИТЕ МИ, ЧЕ била от СДС.....Просто е.ИЗЛЪГАХ КАТО ПОСЛЕДНИЯ ПОМИЯР, и леля Корни ме осъди. :-( ТОВА Е. :-(
10
Како Кури , ей сега , щи го тура у г.за !
11
Този,пък жив ли е?!Коя беше партията?Боже,Боже откъде изникна,като скелет от гардероба!
12
Пинокио много Убав ?!
13
Готов съм да внеса ред в семейството на Янето. Първо ще нaeбa него, в гъзъ. След това ще го набия на жена му като трактористка чувия и ще и го изцедя като сиромашки шарланик. Тази жена има нужда от такова eбaнe. Шупнала е, подгизнала е. И да я пита човек, чий xyи дири при този пeдepyнгeл ?
14
Кой този Анев дето съде. Много Ви е зле правописа ПИК
15
ЯНЕ Е ЗАДЕЙСТВАН ЧЛЕНА БКП Б. М. Б., ПО ИЗВЕСТЕН ПО ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ КАТФ БОЙКО ПРЕГРЪТКАТА
16
Кой плаща за тоя ,,Отечествен фронт " срещу Нинова...!?
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Георги Петров, заплашваш ли ме или даваш съвет от личен опит?
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Ама Партията е Умряла
21
Абе тоя нямаше ли едно време да вкарва Тиквата в затвора? лелелеле ПИК щом опрехте и до него спукана ви е работата.
22
Давай Яне, мачкай дебелата лъжлива приватизаторка.
23
12 лмн. евро за суперкомпютър. Какви суперкомпютри, какви 5 лева. Габриел, явно не знаеш, да ти кажа - у нас 25% от хората живеят под прага на бедност. У нас умират деца, защото няма пари за ЛЕЧЕНИЕ, у нас събираме капачки за кувьози, у нас висши чиновници имат частни асансьори и тераси за милиони, у нас хора умират, защото не дочакват трансплантация и т.н. И т.н. Не се лендзи от телевизора с многохилядната си заплата в евро, ами ела тук и иди в Северозапада или....или си вземай суперкомпютъра и отивай на Марс. А нас ни остави да оцеляваме, затънали в МИЗЕРИЯ и КОРУПЦИЯ. Д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрия "Св. Иван Рилски", Фейсбук
24
ТЕЗИ СУПЕРКОМПЮТРИ НЕ СА ЗА ГЛУПАВИ ПАРТИЗАНИ...
25
Добре че е Борисов, и ГЕРБ, щото след тройната коалиция и капачки нямаше. А сега лека полека всичко има и все по-хубаво става, а гладуват само крадците. Разкай се, извини се, ще ти олекне.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Яяяяя па тоя =идалос! Как ли =ере ?
28
Перфидно правосъдие , независимо от божия промисъл.
29
Битката с Нинова е "жестока " , щом изкараха и клоуните на амбразурата!!!
30
Янчето къде се беше скрил или още е съветник на дрОгаря известен като Балканската Меркел? Миличкия, жена му избяга, с такъв мухъл кой ли може да живее, при положение, че щеше да съди БМБ и го вкара в бумбака. Онзи го привика, той му клекна и всичко потъна. Не остана гладен Янето, БМБ му даде некоя кинта да слушка.
31
Срамът на Сандански!!!!!!??
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
БСП се изроди в едно дружество с Пълна Безотговорност! Нинова е мегаломанка и е много мнителна, за това се обгради с безлични и тъповати сътрудници, страхлива е да не падне от поста си, защото тя пари има по няколко направления, ама власт няма, изключая на Позитано! Най-смешно е че сама си отряза възможността да вземе властта с избори, естествено с такива сътрудници шансовете и са нулеви! Нинова е като клонинг на Иван Костов, само дето е по-истерична и вулгарна, за това прави по-големи грешки от него! Патриотичният българин никога няма да и прости КЮЧЕКА и зурлите върху кръвта на Стефан Караджа и Хаджи Димитър!!! Никакво външно признаване, дори и Путин не я приема на сериозно! Много е лека, посредствена и първосигнална, като кифла е, ама е оядена, а дебелата кифла е пародия :) Това е чудесен спаринг противник, Бойко с една ръка я тушира когато си иска, използва си я да му върши мръсната работа, когато му трябва някакво решение за пред Европа, както с мигрантите! С тази БСП Бойко ще е на власт още поне 5 мандата, а после може и да си почини като Президент! Нинова е противник мечта на всеки управляващ, защото е жена с минало и без бъдеще!
35
50 000 тона злато откраднати от престъпната комунистическа пасмина начело с Георги Димитров Михайлов и предадени покорно на СССР и сталин през 1945г. 5 000 кг. уран откраднат от комунистическата престъпна пасмина от България начело с Тодор Жимков и предаден покорно на СССР и брежнев до 1989г. 3 000 000 000 щат. дол. откраднати от комунистическата престъпна пасмина начело с Огнян Дойнов и изнесени към Австрия. 3 000 000 000 щат. дол. взети и подарени от комунистическата престъпна пасмина начело с Тодор Живков на Ирак и Саддам Хюсейн. 2 500 000 000 щат. дол. взети от нас и подарени на Либия и Муамар Кадафи от комунистическата престъпна пасмина начело с Тодор Живков. 2 500 000 000 щат. дол. хвърлени в " Червена могила"-Радомир от комунистическата престъпна пасмина начело с Тодор Живков по заповед на брежнев, комбинат, който днес произвежда тенджери. Над 5 000 000 000 щат. дол. дадени на СССР за 2 атомни реактора, които вече 30 и повече години ръждясват. За Ангола, Намибия, Никарагуа, Виетнам и къде ли още не по всички точки на земното кълбо за "подпомагане" на "братски" комунистически престъпни режими-взети и дадени от България и българския народ на от престъпната комунистическа пасмина начело с Тодор Живков над 5 000 000 000 щат. дол. След 10.11.1989г. до ден днешен се изнасят всяка година от България и българския народ по всички точки на Планетата откраднати от комуниситческата пасмина мимикрирала в "капиталистическа" по 10 000 000 000 лева, като 90% от тези пари задължително отиват в Русия на путин! Ти ли си седнал да ми ревеш за трагичната бедност в България, точно такива, като теб ли, членове на комунистическата престъпна пасмина, мимикрирала в "социалистическа"? всъщност не се учудвам- вашата дебилна наглост е пословична известна в цял Свят! Бедни сме, защото унищожихте всичко, до което се докоснахте-вие от комунистическата престъпна пасмина, наричащи себе си "социалисти"!
36
Явно другарката Нинова е в много тежко болестно състояние - толкова напъни,толкова еквилибристика, толкова наглост и слабоумие , само и само да може да се доближи до края на панталона на Борисов! Никакъв срам ,никакво достойнство, никакви скруполи - важно е да подскачаш и ако можеш, да "уловиш" властта ! Жалка си,другарке, не можеш дори 2 кокошки да нахраниш ,камо ли цял народ ! А и мног лъжеш и крадеш ! Народът не е вече слугинаж на БКП и наистина суперкомпютъра идва на точното място! Естествено ,червените бабички няма да работат с него ,нито червените барони ,защото няма да ги има !
37
отговор на коментар
Е чрез Габриел да се приберат едни милиони ,познайте от пръв път от кого.Е и тя оже б ще хапне една филийка бял хляб с мед и масло.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22019
архив

Изпращайки колежка Сийка до дома, Ники разбра как ще свърши вечерта по надписите в асансьора....

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
1968
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x