Вход
София
Времето в София -2 o C

СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)

СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)

на 18.06.2019
87691
37
СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
18.06.2019
37
87691

Председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев разпространи отворено писмо до ВСС, в което разкрива скандални факти за събедната система и лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Вече две години Анев съде прочулата се с прякора г-жа Лъжа синя приватизаторка, но резултат няма. По думите на Янев съдийката умишлено бави делото и не се произнася, защото трябва да осъди соцлидерката и няма как делото да завърши в нейна полза. 

В писмото си той пише, че през 2016 година завежда дело в Софийски районен съм срещу Корнелия Нинова, защото от парламентарната трибуна го обвинява, че си е купил съветническия пост в кабинета на Бойко Борисов с флашки и папки, което по думите му е груба лъжа.

"Знаех, че Нинова ще иска да се отметне от тази измислица, както обикновено действа, но този път тя го направи не директно, а чрез вещото си лице по делото. Той се опита да вкара удобни за съдебния процес думи в устата на Нинова и да манипулира съда.

Но и това не мина, след като поискахме официално стенографски протокол от заседанието на парламента. От него се вижда клеветническото твърдение на Нинова спрямо мен", разкрива лидерът на РЗС.

Той подчертава, че от началото на делото вече са минали почти три години, а съдия Полина Хаджимаринска не насрочва дело цели две. След като все пак го направила, вече девети месец не се произнасяла, въпреки че срокът затова е едномесечен.

По тази причина Яне Янев сезира ВСС и медиите и не губи надежда, че живеем в правова държава и ще има справедливост, дори срещу Корнелия Нинова.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17325
архив


Детективът, специалист в преговорите, пристига на местопроизшествието.
- Каква е ситуацията? - пита той.
- Тежка! Двама са се барикадирали във винпрома, имат заложници - казва шефът.
- Имаме ли контакт с тях? - пита специалистът.
- Говорим с някой, представя се като Вуте.
- Какви са исканията им?
- Идея си нямам, трети ден ги формулират.

x
СУПЕР ТАКТИКА: Валери Симеонов буди дремещите в парламента за бюджета с цветисти забележки (ОБНОВЕНА)
x
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
x