СКАНДАЛ В ПИК TV! Депутат от ППДБ шокира парламента - брани райския газ, не бил наркотик

Акценти

СКАНДАЛ В ПИК TV! Депутат от ППДБ шокира парламента - брани райския газ, не бил наркотик

122506
на 14.08.2024
СКАНДАЛ В ПИК TV! Депутат от ППДБ шокира парламента - брани райския газ, не бил наркотик
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-накрая депутатите се захванаха с райския газ. В залата те разискваха решение за възлагане на Министерския съвет включването на диазотния оксид (райски газ) в списъците с наркотични вещества по чл. 3, ал. 2 от Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите.

препоръчано

И докато цялата зала се обедини около становището, че райският газ е опасен, води до зависимости и до редица здравословни проблеми, на трибуната излезе депутатът от ППДБ Ивайло Митковски. 

Той шокира не само залата и своите колеги, но и гражданите, които наблюдаваха прякото предаване на заседанието.

Според него, райският газ не отговарял на критериите, че е наркотик.

"Не бих казал, че ще спрем неговото разпрастранение извън лечебните заведения, но можем да го ограничим. Това може да стане, ако задължим райския газ само в лечебни здравни заведения“, направи шокиращо предложение Митковски.

“Убеден съм, че сметаната ще може да се разбива и по друг начин, а не само с райски газ“, продължи депутатът.

“Недопустимо е Народното събрание да задължаваме някой да го включва в нещо, след като то не отговаря на тези изисквания“, завърши Митковски.

В крайна сметка след две гласувания, предложението на БСП райският газ да бъде включен в списъка с наркотични вещества, не беше прието.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК