Вход
София
Времето в София 0 o C

СКАНДАЛ: ДПС скочи на съчиненията на Канна Рачева от Божков ТВ заради оставка на Доган: Настояваме ръководството да осъди подобни нездрави зависимости и прояви!

СКАНДАЛ: ДПС скочи на съчиненията на Канна Рачева от Божков ТВ заради оставка на Доган: Настояваме ръководството да осъди подобни нездрави зависимости и прояви!

на 22.10.2020
256477
0
СКАНДАЛ: ДПС скочи на съчиненията на Канна Рачева от Божков ТВ заради оставка на Доган:  Настояваме ръководството да осъди подобни нездрави зависимости и прояви!
Автор: ПИК
22.10.2020
0
256477

От ДПС скочиха остро на оскандалената журналистка от Божков ТВ Канна Рачева. Повод стана репортажът й в емисията новини в 19 часа на 21 октомври, в който тя заяви, че "... сградата на ВСС на улица "Екзарх Йосиф", където утре в 9:30 часа ще започне обсъждането на искането на Съюза на съдиите за предсрочното освобождаване на Ахмед Доган".

Според ДПС, смесването на новини с политическа пропаганда чрез коментар, отдалечават медията от високата и отговорна журналистика.

От ДПС припомнят, че медията има фиксация върху личността на почетния й председател Ахмед Доган, а самият той е напуснал политиката преди 8 години.

"Доколкото с манипулации срещу г-н Доган се занимава основно Хр. Иванов, оставаме с впечатлението, че медията обслужва неговата партийка", се казва още в комюникето на ДПС. В него те настояват и ръководството на телевизията да осъди подобни зависимости и прояви.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20242
архив

- Много е приятно да знам, че липсвам на хората... Където и да ида, все ми казват: "Само ти ни липсваше!".

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x