Скандал и сбиване в Софийско, има пострадал

Крими

Скандал и сбиване в Софийско, има пострадал

26809
на 30.07.2024
Скандал и сбиване в Софийско, има пострадал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Трима мъже са задържани след скандал и възникнала саморазправа в Самоковско, съобщиха от полицията.

препоръчано

Около 19.30 часа снощи в РУ-Самоков било съобщено за възникнал скандал и сбиване между четирима мъже в с. Широки дол. На място незабавно били изпратени полицейски служители. Установено е, че е пострадал един от участниците в конфликта – настанен в болница с фрактура на долна челюст, както и че са нанесени щети по служебен микробус.

Останалите трима мъже са задържани за срок до 24 часа. По случая е започнато разследване. Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК