СКАНДАЛ: Кметицата на Бобов дол Елза Величкова проверявана от прокуратурата

Региони

СКАНДАЛ: Кметицата на Бобов дол Елза Величкова проверявана от прокуратурата

37562
на 17.09.2019
СКАНДАЛ: Кметицата на Бобов дол Елза Величкова проверявана от прокуратурата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Небезизвестната кметица на Бобов дол Елза Величкова се оказа обект на разследване на прокуратурата. По редица сигнали от общински съветници Величкова е уличена, че е злоупотребявала с власт и държавни пари.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Обвиненията са за назначаване на хора на фиктивни граждански договори и източване на средства от общински дружества чрез нагласени обществени поръчки. Според сигнала са източвани пари от общинското предприятие по чистота в миньорския град – купувани са метли за по 10,00 лв. бройката, при реална цена 2,50 лв., а камион и друга подвижна техника са купувани от фирми с един и същ собственик.

Отделно в близките дни се очаква да гръмне нов скандал около госпожата, разкриват местни общинари. Този път е свързан с злоупотреби с общински земи и свързани лица, близко до Величкова. 

"Идват избори и се разчита на къса памет и на пиар ходове, но хората не са прости и схващат, е поне повечето. Ще позволят ли още 4 години г-жа Величкова да краде от парите на жителите на Бобов дол, зависи само от тях", коментират общинари, потресени от деянията й.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК