Скандал! Ковчегът на Лилов проверен за бомба, заради Първанов и Станишев

ЧАС ПИК

Скандал! Ковчегът на Лилов проверен за бомба, заради Първанов и Станишев

22235
на 25.07.2013
Скандал! Ковчегът на Лилов проверен за бомба, заради Първанов и Станишев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Служители на Националната служба за охрана (НСО) са разпоредили белият ковчег с тленните останки на Александър Лилов да бъде прокаран през рамката на металодетектора преди в сряда да бъде изложен на поклонение в сградата на бившия Партиен дом. Скандалното разкритие направиха пред ПИК възмутени участници в траурната церемония.

препоръчано

Безпрецедентните мерки за сигурност били предприети заради присъствието на Георги Първанов и Сергей Станишев. Въпреки че не заемат държавни длъжности, по закон на двамата се полага по един гард от НСО.

"Това, което направи службата за охрана, е отвратително. Тленните останки на Лилов бяха подложени на унижението да бъдат проверявани за бомба", ядосваха се опечалени пред медията ни.

Лилов почина в събота на 79-годишна възраст, след като в продължение на 2 години водеше неравна битка с коварно онкологично заболяване. Политикът, наричан още и Стратега, бе изпратен в последния му път от над 500 свои съмишленици и приятели.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК