СКАНДАЛ: Лили Иванова изнудвала кмет за 50 бона

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СКАНДАЛ: Лили Иванова изнудвала кмет за 50 бона

36331
на 21.12.2018
СКАНДАЛ: Лили Иванова изнудвала кмет за 50 бона
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Той я поканил да участва в концерт за посрещане на новата 2019 година на площада, но щял да падне от стола като чул сумата, която естрадната прима поискала за услугата.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Първоначално градоначалникът преговарял чрез свой човек с мениджъра на звездата с надеждата да свали мизата, но певицата била непреклонна и не отстъпвала стотинка от поисканата сума. Накрая говорил лично с нея, разчитайки на личния си чар, но Лили била категорична, че за по-малко от 50 000 лева няма да пее.

Първият мъж в града се видял в чудо от инатливя характер на Лиленце-Пиленце и се отказал повече да говори с нея. Вместо нея ангажирал 10 млади певици, все звезди от музикални формати, пише в. „Телеграф“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК