СКАНДАЛ: Майките на Манолова превърнаха катуна си в пазар и нехаят за данъчните (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

СКАНДАЛ: Майките на Манолова превърнаха катуна си в пазар и нехаят за данъчните (СНИМКИ)

124144
на 26.02.2021
СКАНДАЛ: Майките на Манолова превърнаха катуна си в пазар и нехаят за данъчните (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Скандална схема за печалбарство са измислили майките от ”Системата ни убива”, които напират в политиката зад Мая Манолова. Затова алармира бивш член на организацията им - Рени Григорова, която напусна омерзена от партийните им мераци още преди местните избори.

препоръчано

Тя свидетелства, че Вера Иванова и трите й присъдружни, подкрепящи Манолова, нарушават грубо законите в България. Те са преврънали в пазар и без това незаконния си палатков лагер в центъра на София, като при това нехаят за данъчните правила.

Ето какво пише Григопова:

”Колко удобно незаконния катун пред НС си има и сергия с удобното оправдание ”Кауза за бедни семейства"! Апропо, ако друг реши да прави това на тая площ в центъра на София, ще плати солена глоба ако е по този начин,ако е законно и му разрешат баш там ще е солено! Защо все още този катун и дейността му са търпяни от властта - защото са нейна вярна опорка, а омразата е театро?!

Ако ние, останалите, правим базари или каквото и да било благотворително, ни се изпраща прокуратурата, НАП и какво ли още не, защото нашето било незаконна търговия! Тия три ”майки" си правят безнаказано каквото си щат и ги търпят - що ли, отговорите оставям на вас! И СО , пуснете тогава и другите търговци на мартеници там, щом е безплатно!

 

вв

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това