СКАНДАЛ: Македонци псуват и изливат жестока омраза към депутат от ВМРО и към всички българи

Акценти

СКАНДАЛ: Македонци псуват и изливат жестока омраза към депутат от ВМРО и към всички българи

59312
на 08.02.2021
СКАНДАЛ: Македонци псуват и изливат жестока омраза към депутат от ВМРО и към всички българи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жестока агресия, псувни и обиди се изливат във Фейсбук пространството срещу българите. Това е малка част от ситуацията, която се разиграва в момента в съседната ни държава. Под публикация на медия, отразила изказване на депутата от ВМРО Юлиан Ангелов, се излива омраза и псувни към всички българи. Не липсват и коментари, според които България е откраднала историята на Македония, а сега пък сме искали те да се откажат от нея. 

препоръчано

"Това е резултатът от лъжливата българска история. Учениците и студентите учели само империалистка и шовинистка история, до къде се простират "българските територии". Нека дойде в Македония и ще види истинско лице на неговата малка България с всички периоди от турско време, българските воини, първата и втората световна война и т.н", се пише в един от коментарите. 

Повечето си служат с псувни и жестока омраза към българите, която не се пести и от политиците в Македония. 

Припомняме, че именно заради неспазването на договора за добросъседство между двете страни, българското правителство взе решение да не даде зелена светлина на Македония за членство в ЕС. Основната причина е продължаващия език на омразата, а представители на правителството ни, в това число и вицепремиерът Екатерина Захариева бяха обиждани по изключително грозен начин. 

От известно време пък в Македония се шири вярването, че ако ВМРО на Красимир Каракачанов не влезе в следващия парламент, то македонците няма да имат никакъв проблем по пътя си към ЕС и всичко ще им бъде позволено. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК