СКАНДАЛ: Мая Манолова изгонена позорно от Кюстендил - местните я наругали заради изцепките по площадите и любовните афери

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СКАНДАЛ: Мая Манолова изгонена позорно от Кюстендил - местните я наругали заради изцепките по площадите и любовните афери

315009
на 19.09.2020
СКАНДАЛ: Мая Манолова изгонена позорно от Кюстендил - местните я наругали заради изцепките по площадите и любовните афери
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

В срам и позор за родния си Кюстендил се е превърнала Мая Манолова. Бившата депутатка от БСП и омбудсманка дори не може да си покаже носа там, без да бъде обругана от съгражданите си, научи ПИК. Тя е посетила града преди няколко дни и още щом съгажданите й я зърнали, срещу нея се изпсипал залп от обиди. В крайна сметка Манолова била принудена набързо да прекрати пешеходната си разходка в центъра и да се изпари. 

препоръчано

Това разкриват пред ПИК очевидци на грозните сцени, в които омерзени от поведието й кюстендилци й потърсили сметка за скандалите, които непрекъснато забърква. 

"Тази жена се превърна в позор за града ни и няма място тук. Беше дошла с явното намерение да си прави реклама и поредните селфита уж с подкрепящи я граждани, но набързо беше изгонена и подви опашка. Тук няма място за такива като нея, а и от години не е направила нищо за града ни. Сеща се за нас, само когато има нужда да се прави на политичка", категорични са местните. 

Според свидетели Манолова се е появила с намерението да обиколи центъра и да се снима за рекламни снимки с хората, които после да представи като свои привърженици във фейсбук. Срещнала обаче само омерзени от нея граждани, които не й спестили критиките, а някои били добре запознати и с драмите в личния й живот. 

"Тук не е тайна връзката й с Паунов навремето, който заряза заради Ангел Найденов. Сега пък и него явно е изхвърлила от мераци по Борисов. Тази жена е напълно дикредитирана във всякакъв план. Срам за семейството й, вместо да си гледа внучето и да помисли за дъщеря си", коментират още кюстендилци, визирайки разкритията, че Манолова изживява нещастна любов по премиера Борисов, който категорично не отговарял на чувствата си и тя решила да прави партия, за да му отмъсти. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК