СКАНДАЛ: Нинова обикаля в Народното събрание без маска (СНИМКА)

Епицентър

СКАНДАЛ: Нинова обикаля в Народното събрание без маска (СНИМКА)

33267
на 15.04.2021
СКАНДАЛ: Нинова обикаля в Народното събрание без маска (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерката на БСП Корнелия Нинова се разхожда в сградата на Народното събрание без маска, видя ПИК. Оператори заснеха как председателката на социалистите се разхожда най-спокойно в кулоарите на парламента без предпазна маска.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Поведението на Нинова е в разрез с разпоредбите на здравните власти, тъй като маските са задължителни на закрити пространства.

Поведението на Нинова възмути и социолога Мира Радев: "Без маска е", възкликна тя, докато в ефира на Би Ти Ви вървяха кадри с Нинова.

Припомняме, че и в предишното Народно събрание депутатите на БСП демонстративно нарушаваха мерките и не носеха маски на лицето си. Някои от тях дори бяха глобени, но това не промени особено поведението на социалистите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК