СКАНДАЛ: Областен управител на Румен Радев назначи родата си на държавна хранилка

Акценти

СКАНДАЛ: Областен управител на Румен Радев назначи родата си на държавна хранилка

99574
на 20.07.2021
СКАНДАЛ: Областен управител на Румен Радев назначи родата си на държавна хранилка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият областен управител на Смолянска област, назначен от служебното правителство - Стефан Сабрутев, назначавал свои роднини и счетоводителката на фирмата си в администрацията, съобщава breaking.bg.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Той е два мандата общински съветник от БСП в Смолян и два пъти неуспешен кандидат за кмет на града, издигнат от столетницата, но побеждаван от сегашния кмет Николай Мелемов от ГЕРБ.

За зам.-директор на ОДМВР-Смолян е поставен Костадин Пачеджиев. Сабрутев е кум на Пачеджиев, но това не прави никакво впечатление нито на Янев, нито на назначилия го Бойко Рашков. За управител на базата на Министерски съвет в Пампорово, сладка и доходна държавна служба, Сабрутев урежда Евгений Атанасов, съпруг на… пиарката му. Атанасов е стар, проверен, другар и кадър на БСП. Бил е в екипа на кметицата от БСП Дора Янкова.

Сабрутев успява да изчегърта ръководството на Южноцентрално държавно предприятие, защото било от ГЕРБ. Веднага след това областният управител на Смолян урежда в УС на Южноцентралното държавно предприятие…счетоводителката на фирмата си Николина Чолакова. Назначението на този ценен кадър се забави доста заради отказ от вписване на новото ръководство на държавното предприятие в Търговския регистър.

Социалистът Сабрутев информира Рашков, че горски „купували гласове“ преди изборите. Твърденията на Сабрутев и Рашков изобщо не се доказаха, но това не попречи  горските директори от Велинград и Смолян да бъдат викани на разпит в полицията, а директорът на Кирково дори бе арестуван без никакви доказателства. Въпреки полицейският терор върху невинни хора не бе доказан нито един случай на купуване на гласове. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК