СКАНДАЛ! Путин награди обвинения за шпионаж шеф на "Русофили" Николай Малинов, Цацаров пита защо съдията го е пуснал зад граница (ВИДЕО)

Политика

СКАНДАЛ! Путин награди обвинения за шпионаж шеф на "Русофили" Николай Малинов, Цацаров пита защо съдията го е пуснал зад граница (ВИДЕО)

86335
на 04.11.2019
СКАНДАЛ! Путин награди обвинения за шпионаж шеф на Русофили Николай Малинов, Цацаров пита защо съдията го е пуснал зад граница (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на българското Национално движение "Русофили" Николай Малинов е бил награден с орден "Дружба" от руския президент Владимир Путин. Днес в Москва се е състояла официална церемония по награждаването с отличието, се връчва за особени заслуги в укрепването на мира, дружбата, сътрудничеството и взаимното разбирателство между народите, предаде БТА. Поводът е бил отбелязваният в Русия на 4 ноември Ден на народното единство.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

По-рано Путин в тържественото си слово по случай националния празник на ръководената от него страна  е заявил, че руснаците може да решат всичките си проблеми само когато са единни.

Николай Малинов бе обвинен в шпионаж в полза на Русия през септември. А по-късно бе освободен под парична гаранция.

Главният прокурор Сотир Цацаров даде на инспектората на ВСС съдията от спецсъда Андон Миталов. Причината - той пуснал председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов да пътува в чужбина от 1 до 5 ноември по предварителна програма с културни събития.

Според Цацаров това станало в разрез със закона, защото Малинов не е поискал първо разрешение от наблюдаващия прокурор, какъвто е законът, а направо от съда.

В Русия днес отбелязват изгонването на поляците от Москва под ръководството на аристократите Кузма Минин и Дмитрий Пожарский, станало през 1612 г. и сложило край на десетилетни размирици в страната.

Видео: Кросс

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК