СКАНДАЛ: Първата по хубост в Украйна със съдебен иск срещу "Мис Свят" - красавицата погна организаторите за дискриминация

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СКАНДАЛ: Първата по хубост в Украйна със съдебен иск срещу "Мис Свят" - красавицата погна организаторите за дискриминация

15512
на 09.12.2019
СКАНДАЛ: Първата по хубост в Украйна със съдебен иск срещу Мис Свят - красавицата погна организаторите за дискриминация
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Украинката Виктория Дудушенко подаде съдебен иск срещу организаторите на най-големия международен конкурс за красота "Мис Свят". Повод за това стана дисквалифицирането й миналата година от финала на събитието, след като именно тя бе излъчена победителка в страната си.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Дудушенко не бе допусната до подиума на "Мис Свят", тъй като стана ясно, че е майка на 5-годишен син и има развод зад гърба си. Година след дисквалификацията моделът се обръща към съда с основанието, че организаторите са я дискриминирали и публично унижили, предаде "Монитор". 

"Не можех да повярвам, че това нещо може да е реалност в наши времена", коментира красавицата.

Мис Свят съществува от 1951 г., като до момента не е правил изключения с правилника, касаещ участничките да са неомъжени и все още да не са родители. Самата Дудушенко е била запозната с регламента, но твърди, че е била убедена от организаторите на местно ниво в Украйна да декларира погрешно статута си.

Макар, че от "Мис Свят" отказват към момента да коментират казуса, преди време Джулия Морли, която е начело на конкурса, обясни, че въпросните правила са с цел да се защитят именно децата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите решават дали ще имат заседания по време на избори. От Възраждане“: Неможачите, които промениха Конституцията, сега искат да я суспендират (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите решават дали ще имат заседания по време на избори. От "Възраждане“: Неможачите, които промениха Конституцията, сега искат да я суспендират (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК