СКАНДАЛ: Радев на балет, докато Борисов спасява държавата след атентата в Нова Зеландия

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СКАНДАЛ: Радев на балет, докато Борисов спасява държавата след атентата в Нова Зеландия

67015
на 15.03.2019
СКАНДАЛ: Радев на балет, докато Борисов спасява държавата след атентата в Нова Зеландия

Последвайте ни в Google News Showcase

Блатният президент Румен Радев реши да се отдаде на културна вечер заедно със съпругата си и да гледа балет, докато премиерът Бойко Борисов спасява имиджа на страната ни след атентата в Нова Зеландия.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Румен Радев скандално е зает да угажда на капризите на жена си, като я води на балет, вместо да изпълнява конституционните си задължения. Както медията ни алармира, президентът вече близо година не е свиквал Консултативен съвет по национална сигурност. Това е в пълен разрез с Конституцията, което дори може да е повод за импийчмънт.

Показателна е и днешната проява. Радев може да няма време за държавни дела, но да води съпругата си на екскурзии, маскирани като държавни посещения, където да излага всички българи, като в Словения, и да обикаля опери и да гледа балет - време има.  

Припомняме, че днес в 18 часа вечерта Борисов събра в Министерски съвет всички шефове на служби, вътрешния министър, външния министър и главния прокурор, за да видят с каква информация разполагат за атентатора и как да спасят имиджа на страна ни (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Междувременно Румен Радев и жена му Деси се наслаждават на балет. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО) И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК