СКАНДАЛ: Разследват схема "секс срещу храни“ в Мозамбик

Африка

СКАНДАЛ: Разследват схема "секс срещу храни“ в Мозамбик

15409
на 27.04.2019
СКАНДАЛ: Разследват схема секс срещу храни“ в Мозамбик
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ООН ще разследва подозрения, че оцелели от циклона Идай в Мозамбик са били принуждавани да правят секс с лидери на местната общност срещу получаване на храни, предаде Ройтерс.

препоръчано

Над 1000 души загинаха, когато смъртоносният Идай удари миналия месец Мозамбик, Малави и Зимбабве, припомня БНР.

ООН каза за разследването, след като правозащитната организация "Хюман райтс уоч“ публикува свидетелства на десетки жени, които заявяват, че са били тормозени.

"ООН няма да допусне никаква толерантност към сексуална експлоатация“, обяви Офисът за координация на хуманитарните дейности на международната общност. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК