СКАНДАЛ: "Разследващият" журналист Христо Гешов, който ближе тоалетни, си призна за клиповете: Живея си живота, както ми харесва!

Политика

СКАНДАЛ: "Разследващият" журналист Христо Гешов, който ближе тоалетни, си призна за клиповете: Живея си живота, както ми харесва!

236155
на 17.05.2019
СКАНДАЛ: Разследващият журналист Христо Гешов, който ближе тоалетни, си призна за клиповете: Живея си живота, както ми харесва!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандално признание за шокиращите порно клипове, в които ближе тоалетни, бърка си в ануса и си облизва пръстите след това, направи самопровъзгласилият се за репортер Христо Гешов. В свое послание в социалната мрежа мъжът, който бе разконспириран като мошеник, завлякъл с пари куп хора, обяснява, че може да си живее както иска и не го интересуват моралните укори. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Припомняме, че такива той получи по повод два скандални клипа, в които сам се е снимал как си бърка отзад, облизва си пръста, а после ближе и тоалетна чиния с език. Христо Гешов обаче не се срамувал от това.

"Кой в ден днешен може да бъде морален пример? За чий морал говорим, когато всеки пази своите "съкровени тайни" обвити в морал?", обяснява в поста си приближеният на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев Христо Гешов, който позира на снимки и се здрависва с него, след като си е ровил отзад. Вероятно в търсене на собствените си съкровени тайни...

Припомняме, че същото лице преди дни опита да спретне провокация в държавата, след като се изплъзна на охраняващите го полицаи и изчезна за цяла нощ, а колегите му обявиха, че бил отвлечен. МВР събира данни по случая, но междувременно работили с него заявиха пред ПИК, че акцията може да е съчинена от самия него с цел провокация и привличане на внимание.

И в миналото той всячески се опитвал да стане известен чрез измислици за болести и заплахи срещу него. Дори създал фондация, чрез която събирал от известни хора пари уж за благотворителност, а после ги свил и изчезнал. Завлякъл и куп хора със сериозни суми, които лъжел в различни периоди да работят за него.

Същото лице лъсна и в скандалните клипове, които в световен порно сайт са озаглавени "Българският журналист Христо Гешов". След като скандалът се разгоря куп журналисти се шокираха, че лицето се представя като такъв, още повече, че в биографията му отсъства подобно образование или месторабота. 

Самият Гешов обаче продължава да се представя като такъв и да петни професията. В поста си той прави и опит да оправдае извратените си изяви, като заявява, че не бил навредил на никого.

"Без значение какъв съм и какво съм направил, не съм нарушил правата на никой, не съм откраднал, не съм убил", пише Гешов като защита за фетиша си да си бърка в ануса и да си облизва пръстите. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК